Повезане вести

Весић ненајављено дошао на београдски аеродром: Нећу да трпим јавашлук

Весић ненајављено дошао на београдски аеродром: Нећу да трпим јавашлук

Радио сто плус 05.07.2023
Како је написао на свом Инстаграм профилу, посета је била ненајваљена због проблема у раду аеродромских служби претходних неколико недеља. “Јутрос сам ненајављено дошао на аеродром Никола Тесла. Обишао сам све службе да чујем… »
Весић ненајављено на аеродрому: Ја сам српски министар и нећу да трпим јавашлук

Весић ненајављено на аеродрому: Ја сам српски министар и нећу да трпим јавашлук

Н1 Инфо 05.07.2023
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић јутрос је ненајављено дошао на београдски аеродром "Никола Тесла" да би, како је навео, од запослених на аеродрому чуо које проблеме имају, и разговарао са… »
Весић ненајављено дошао на аеродром: „Нећу да трпим јавашлук“

Весић ненајављено дошао на аеродром: „Нећу да трпим јавашлук“

Данас 05.07.2023
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Горан Весић обишао је јутрос аеродром у Београду. Како је написао на свом Инстаграм профилу, посета је била ненајваљена, због проблема који су обележили претходних… »
Весић ненајављено обишао аеродром: "Решавамо проблеме, не гурамо их под тепих"

Весић ненајављено обишао аеродром: "Решавамо проблеме, не гурамо их под тепих"

Еуроневс 05.07.2023
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић јутрос је ненајављено обишао београдски аеродром "Никола Тесла", где је разговарао са запосленима и путницима о проблемима, односно гужвама које су настале због… »
Весић у ненајављеној инспекцији на београдском аеродрому

Весић у ненајављеној инспекцији на београдском аеродрому

РТС 05.07.2023
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић ненајављено је обишао београдски аеродром "Никола Тесла", где је разговарао са запосленима и путницима о проблемима, односно гужвама које су настале због мањка… »
Весић ненајављено обишао аеродром: "Морамо да решавамо проблеме, а не да их гурамо под тепих"

Весић ненајављено обишао аеродром: "Морамо да решавамо проблеме, а не да их гурамо под тепих"

Телеграф 05.07.2023
Министар је обишао све аеродромске службе, а прво сортирницу пртљага. Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић јутрос је ненајављено обишао београдски аеродром „Никола Тесла“, где је поразговарао са… »

Вести дана »