Povezane vesti
Vesić nenajavljeno došao na beogradski aerodrom: Neću da trpim javašluk
Radio sto plus 05.07.2023
Kako je napisao na svom Instagram profilu, poseta je bila nenajvaljena zbog problema u radu aerodromskih službi prethodnih nekoliko nedelja. “Jutros sam nenajavljeno došao na aerodrom Nikola Tesla. Obišao sam sve službe da čujem od ljudi koji rade koje… »
Vesić nenajavljeno na aerodromu: Ja sam srpski ministar i neću da trpim javašluk
N1 Info 05.07.2023
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić jutros je nenajavljeno došao na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" da bi, kako je naveo, od zaposlenih na aerodromu čuo koje probleme imaju, i razgovarao sa putnicima. Vesić je na Tviteru… »
Vesić nenajavljeno došao na aerodrom: „Neću da trpim javašluk“
Danas 05.07.2023
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić obišao je jutros aerodrom u Beogradu. Kako je napisao na svom Instagram profilu, poseta je bila nenajvaljena, zbog problema koji su obeležili prethodnih nekoliko nedelja. „Jutros sam… »
Vesić nenajavljeno obišao aerodrom: "Rešavamo probleme, ne guramo ih pod tepih"
Euronews 05.07.2023
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić jutros je nenajavljeno obišao beogradski aerodrom "Nikola Tesla", gde je razgovarao sa zaposlenima i putnicima o problemima, odnosno gužvama koje su nastale zbog manjka zaposlenih u… »
Vesić u nenajavljenoj inspekciji na beogradskom aerodromu
RTS 05.07.2023
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić nenajavljeno je obišao beogradski aerodrom "Nikola Tesla", gde je razgovarao sa zaposlenima i putnicima o problemima, odnosno gužvama koje su nastale zbog manjka radnika u sortirnici… »
Vesić nenajavljeno obišao aerodrom: "Moramo da rešavamo probleme, a ne da ih guramo pod tepih"
Telegraf 05.07.2023
Ministar je obišao sve aerodromske službe, a prvo sortirnicu prtljaga. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić jutros je nenajavljeno obišao beogradski aerodrom „Nikola Tesla“, gde je porazgovarao sa zaposlenima i putnicima o… »
Vesti dana »

Dogovoren istorijski sastanak: Tramp otkrio tačan datum i mesto susreta sa Putinom, Kremlj potvrdio
Euronews pre 39 minutajoš 30 povezanih

Vanredna akcija u prestonici Demineri izvlače bombu od pola tone stanovnici Beograda na vodi pozvani da napuste domove
Dnevnik pre 59 minutajoš 12 povezanih

Rhmz upozorava Temperature idu do nesnosnih 40 stepeni! Crveni alarm u više regiona evo gde će biti najgore
Dnevnik pre 15 minutajoš 10 povezanih

Međedović preslišao Amerikanca – debakl Kecmanovića u Sinsinatiju
Vesti online pre 9 minutajoš 13 povezanih