Povezane vesti
Knez ostavio ženu jer nije htela da kuva i radi: Šokantna ispovest pevača, otkrio i zašto se nije opet oženio
Nova 05.07.2023
Prvi put je govorio o ovom periodu života. Pevač Nenad Knežević Knez progovorio je o bivšoj supruzi Nini Vukmanović, a kako kaže, ostavio ju je zato što nije htela da radi ni da kuva. „Moja tadašnja supruga i ja smo dugo pre rastanka imali… »
Nije htela da kuva, ni da radi, pa je ostavio! Knez proveo 32 dana u džungli i odlučio da se razvede - Bilo je stresno!
Mondo 05.07.2023
Popularni pevač Nenad Knežević Knez posle 11 godina odlučio je da progovori o bivšoj supruzi i otkrije razloge zbog kojih se razveo. Popularni pevač Nenad Knežević Knez posle 11 godina odlučio je da progovori o bivšoj supruzi i otkrije razloge… »
"Nije htela da kuva i da radi, sve sam ja obavljao": Šok ispovest Nenada Kneževića Kneza o bivšoj ženi i razvodu…
Blic 05.07.2023
Pevač Nenad Knežević Knez progovorio je o bivšoj supruzi Nini Vukmanović, a kako kaže, ostavio ju je zato što nije htela da radi ni da kuva. Knez sa Ninom ima dve ćerke, Kseniju i Andreu, a njih dvoje su se razveli posle 17 godina braka. - Moja… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
Rojters: Borelj predložio da EU suspenduje politički dijalog sa Izraelom
Vesti online pre 1 satjoš 21 povezana
"Straža, izvedite je iz sudnice!" drama na suđenju blažićima: Pa meni su ubijena dva deteta, kako nemam pravo nešto da kažem
Kurir pre 24 minutajoš 17 povezanih