Povezane vesti

Novosađanin osumnjičen za nelegalnu trgovinu narkoticima

Novosađanin osumnjičen za nelegalnu trgovinu narkoticima

Moj Novi Sad 05.07.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. P. (1985) iz istog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je, pretresom stana u… »
Meštanin Bačke Palanke na Detelinari tukao i opljačkao Novosađanina

Meštanin Bačke Palanke na Detelinari tukao i opljačkao Novosađanina

Moj Novi Sad 05.07.2023
Pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhapsili su D. S. (1995) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo razbojništvo. Sumnja se da je on, ispred jedne zgrade na Detelinari, oborio na zemlju i tukao 48-godišnjeg… »
Bačka Palanka: Provalio u kuću koja se renovira i ukrao bakarne cevi, mašine i alate

Bačka Palanka: Provalio u kuću koja se renovira i ukrao bakarne cevi, mašine i alate

Moj Novi Sad 05.07.2023
Pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhapsili su M. Ž. (1998) iz Bačke Palanke, zbog sumnje da je, učinio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je on preksinoć, u Bačkoj Palanci, provalio u kuću koja se renovira, demontirao i odneo bakarne cevi za… »
Na Detelinari oborio Novosađanina na zemlju i tukao ga, pa mu oteo novčanik i mobilni telefon

Na Detelinari oborio Novosađanina na zemlju i tukao ga, pa mu oteo novčanik i mobilni telefon

Radio 021 05.07.2023
D. S. (28) iz Bačke Palanke uhapšen je zbog razbojništva. Sumnja se da je on, ispred jedne zgrade na Detelinari, oborio na zemlju i tukao četrdesetosmogodišnjeg Novosađanina i istrgao mu iz ruke torbicu sa novčanikom i mobilnim telefonom. D. S. je… »

Vesti dana »

Vesiću i Šurlanu određen pritvor

Vesiću i Šurlanu određen pritvor

NIN pre 48 minutajoš 48 povezanih
Nova protestna akcija zbog pogibije 15 osoba u Novom Sadu

Nova protestna akcija zbog pogibije 15 osoba u Novom Sadu

Insajder pre 1 satjoš 12 povezanih
Goran Ješić pušten na slobodu

Goran Ješić pušten na slobodu

Danas pre 14 satijoš 2 povezane
RHMZ: Ujutru hladno, tokom dana razvedravanje

RHMZ: Ujutru hladno, tokom dana razvedravanje