Povezane vesti
Čujem ljude kako govore "služi me Ceca Kitić": Slavna rukometašica radi u pekari na Novom Beogradu - "Nisam ni skupa"
Mondo 05.07.2023
Rukometašica je nedavno otkrila da joj "nije spala kruna s glave" i da je prvo bila suvlasnica lokala, a da je potom otvorila sopstvenu pekaru u kojoj i radi. Rukometašica je nedavno otkrila da joj "nije spala kruna s glave" i da je prvo bila suvlasnica… »
Čujem ljude kako govore: "Ne mogu da verujem da me služi Ceca Kitić" Naša najbolja rukometašica danas radi u pekari na…
Blic 05.07.2023
Bivša rukometašica Svetlana Ceca Kitić nikada nije krila da je život nije mazio. Ona je nedavno otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, o čemu je Ceca govorila tada. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo… »
Vesti dana »
I dalje u toku predistražni postupak tužilaštva za tragediju u Novom Sadu, saslušano 66 osoba
Danas pre 35 minutajoš 32 povezane
Završen skup podrške Relji Stanojeviću: „Cilj je izvršiti pritisak na nadležne“
N1 Info pre 5 satijoš 15 povezanih
Posle teških uvreda, ruka ruci, nismo vuci, marku se smeši moćna funkcija? Ovako su Tramp i Rubio govorili jedan o drugom, a sada kao da se ništa nije desilo
Kurir pre 3 satajoš 32 povezane
Erdogan se okreće dojučerašnjem neprijatelju: "Turska prekinula odnose sa Izraelom"
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih