Povezane vesti
„Četiri puta smo moja Vera i ja ‘sahranjivali’ našu nerođenu decu“: Odgovor Nenada Kulačina Aleksandru Martinoviću
Danas 05.07.2023
Ovaj tekst, na žalost, pišem ja umesto moje supruge. Ona nema snage. Mnogo je suza noćas prolila zbog nekoga ko ne zaslužuje da na njega potrošimo milisekund svog života, piše Nenad Kulačin u autorskom tekstu za Nova.rs. Uostalom, on je sam sebe… »
Odgovor Nenada Kulačina Aleksandru Martinoviću: Mi nemamo čak ni grobove za svoju nerođenu decu. Ovo nije tekst, ovo je…
Nova 05.07.2023
Ovaj tekst, na žalost, pišem ja umesto moje supruge. Ona nema snage. Mnogo je suza noćas prolila zbog nekoga ko ne zaslužuje da na njega potrošimo milisekund svog života. Uostalom, on je sam sebe dovoljno polio kofom punom ko zna čega sve, onog… »
Vesti dana »

Topić: Ostaje žal što nisam uspela da dođem do medalje na SP u Kini
Politika pre 34 minutajoš 16 povezanih

Masivan napad na Kijev, ima stradalih; veliki ukrajinski udar dronovima na Rostovsku oblast
RTS pre 59 minutajoš 9 povezanih

U Novom Sadu danas je Dan žalosti zbog smrti Vukašina Crnčevića: Sahrana u 16 sati na groblju u Zmajevu
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih

Hitna pomoć: U tri saobraćajne nezgode u Beogradu lakše povređeno sedam osoba
Vesti online pre 46 minutajoš 9 povezanih

Tabloidi pucnjavu u Odžacima koriste za huškanje na sukobe:„Vođa protesta upucao čoveka koji je branio opštinu“
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane