Повезане вести

"Бујановка је стала између нас": Милена Качавенда открила прави разлог прекида пријатељства са Аном Ћурчић - споменула и Ацу…

"Бујановка је стала између нас": Милена Качавенда открила прави разлог прекида пријатељства са Аном Ћурчић - споменула и Ацу…

Блиц 05.07.2023
Другопласирана такмичарка "Задруге 6" Ана Ћурчић потврдила је недавно да је обновила емотивну везу са Ацом Булићем, што је додатно пореметило везу коју је имала са доскорашњом пријатељицом Миленом Качавендом. Милена Качавенда… »
Веридба је била одавно! Аца Булић и Ана Ћурчић први пут заједно у лајву - "Она није љубавница и не зовите је тако"

Веридба је била одавно! Аца Булић и Ана Ћурчић први пут заједно у лајву - "Она није љубавница и не зовите је тако"

Мондо 05.07.2023
Ана Ћурчич и Аца Булић су обновили емотивну везу коју су окончали 1997. године, а сада су заједно у лајву на Инстаграму одговарали на питања пратилаца. Ана Ћурчич и Аца Булић су обновили емотивну везу коју су окончали 1997… »
"Веридба је била још одавно": Прво обраћање уживо Аце Булића и Ане Ћурчић - проговорили о помирењу, а о куми Милени…

"Веридба је била још одавно": Прво обраћање уживо Аце Булића и Ане Ћурчић - проговорили о помирењу, а о куми Милени…

Блиц 05.07.2023
Ана Ћурчич је недавно све изненадила признањем да је у вези са Ацом Булићем, својим првим дечком, што је многе шокирало, јер је одувек истицала да су једно другом само добри пријатељи. Они су се сада укључили у лајв на… »
Седам година је била уз мене када ми је било најтеже Булић први пут проговорио о бившој девојци, а онда открио детаље односа…

Седам година је била уз мене када ми је било најтеже Булић први пут проговорио о бившој девојци, а онда открио детаље односа…

Ало 05.07.2023
Аца Булић каже да је срећан што је обновио везу са Аном Ћурчић која је својевремено била његова највећа љубав. Јавно је пао пољубац за пратиоце на друштвеним мрежама где су обоје поделили заједничку фотографију. Много пута се… »
"Жена не треба да ме се плаши": Ана је обновила везу са Булићем, а њене последње изјаве о девојци коју је оставио нису…

"Жена не треба да ме се плаши": Ана је обновила везу са Булићем, а њене последње изјаве о девојци коју је оставио нису…

Блиц 05.07.2023
Ана Ћурчич је недавно све изненадила признањем да је у вези са Ацом Булићем, својим првим дечком, што је многе шокирало, јер је одувек истицала да су једно другом само добри пријатељи. С обзиром на то да се није одвајала од Аце… »

Вести дана »