Povezane vesti
Kako su nastali stihovi „moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu“
N1 Info 05.07.2023
Kompozitor i estradni menadžer Saša Dragić godinama je sarađivao s Momčilom Bajagićem Bajagom, a sada je otkrio javnosti nepoznate detalje o nastanku pesme "Moji drugovi", za koju kaže da ju je od Bajage tražio punih sedam godina. Dragić je… »
Priča o prijateljstvu ili gastarbajterski hit? Otkrivena tajna pesme "Moji su drugovi" - bila prisutna i misica!
Mondo 05.07.2023
Nekadašnji Bajagin menadžer tvrdi jedno, on drugo! Nekadašnji Bajagin menadžer tvrdi jedno, on drugo! Srpski kompozitor i estradni menadžer Saša Dragić dugi niz godina je sarađivao sa Momčilom Bajagićem Bajagom, s kojim više nije prijatelj, a… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih
Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin; Kac: Nema prekida vatre u Libanu dok se Hezbolah ne povuče
RTS pre 4 minutajoš 21 povezana
Nastavlja se suđenje za masakr u Duboni i Malom Orašju: Blažići stigli u Specijalni sud
Euronews pre 4 minutajoš 15 povezanih
"Razvijaju se sekundarne komplikacije" Borba za živote povređenih u Novom Sadu i dalje traje: Konstano su pod nadzorom lekara
Kurir pre 15 minutajoš 15 povezanih