Povezane vesti

Natalija Stevanović napravila senzaciju na Vimbldonu!

Natalija Stevanović napravila senzaciju na Vimbldonu!

Vesti online 06.07.2023
Srpska teniserka Natalija Stevanović napravila je senzaciju na startu Vimbldona. Dvadesetosmogodišnja Srpkinja, koja je do glavnog žreba stigla kroz kvalifikacije, u prvom grend slem meču u karijeri pobedila je nekada najbolju igračicu sveta Karolinu… »
TENISKA SENZACIJA IZ NIŠA U PETAK NA NOVOM ZADATKU: Stevanovićeva protiv Nemice za treće kolo Vimbldona

TENISKA SENZACIJA IZ NIŠA U PETAK NA NOVOM ZADATKU: Stevanovićeva protiv Nemice za treće kolo Vimbldona

Dnevnik 06.07.2023
Posle velike pobede nad bivšom prvom igračicom sveta, Karolinom Pliškovom, Natalija Stevanović sada ima novu prepreku. U petak će Nišlijka u drugom kolu Vimbldona odmeriti snage sa Nemicom Tamarom Korpač, u nadi da će nastaviti sa sjajnim… »
Senzacionalna Natalija prošla pakao: "Dve godine nisam mogla na noge!"

Senzacionalna Natalija prošla pakao: "Dve godine nisam mogla na noge!"

Sportske.net 06.07.2023
Srpska teniserka Natalija Stevanović napravila je fenomenalan uspeh pobedom nad Karolinom Pliškovom u prvom kolu Vimbldona sa 2:0 u setovima. I proed prve pobede na grend slemovima, srpska teniserka se trudi da drži fokus i za dalje runde. "Odličan… »
Nestvarna natalija - "operacija jetre, isečen stomak, penzija" Srpkinja imala životnu dramu, sad piše bajku na Vimbldonu

Nestvarna natalija - "operacija jetre, isečen stomak, penzija" Srpkinja imala životnu dramu, sad piše bajku na Vimbldonu

Mondo 06.07.2023
Natalija Stevanović prošla je kroz mnogo problema pre vimbldonske bajke... Natalija Stevanović prošla je kroz mnogo problema pre vimbldonske bajke... Natalija Stevanović (28) prolazi kroz najlepše trenutke u karijeri. Trenutno 225. teniserka sveta… »
Natalija Stevanović napravila podvig, u prvom kolu Vimbldona eliminisala bivšu prvu igračicu sveta

Natalija Stevanović napravila podvig, u prvom kolu Vimbldona eliminisala bivšu prvu igračicu sveta

Danas 06.07.2023
Srpska teniserka Natalija Stevanović napravila je veliki podvig na Vimbldonu, jer je u meču prvog kola pobedila Čehinju Karolinu Pliškovu sa 6:2, 6:3. Do trijumfa nad bivšom prvom igračicom sveta, 28-godišnja Nišlijka stigla je sjajnoj igri i… »
Natalija Stevanović posle senzacionalne pobede nad Karolinom Pliškovom: Pojela sam vimbldonsku travku, sada je polufinale moj…

Natalija Stevanović posle senzacionalne pobede nad Karolinom Pliškovom: Pojela sam vimbldonsku travku, sada je polufinale moj…

Danas 05.07.2023
Srpska teniserka Natalija Stevanović napravila je jedno od najvećih iznenađenja na ovogodišnjem Vimbldonu jer je u meču prvog kola eliminisala Karolinu Pliškovu (6:2, 6:3), finalistkinju ovog turnira 2021. godine. Trenutno 225. igračica na WTA… »
"Idemo niiiš" Natalija Stevanović "otvorila dušu", navijačima obećala jedno...

"Idemo niiiš" Natalija Stevanović "otvorila dušu", navijačima obećala jedno...

Večernje novosti 05.07.2023
SRPSKA teniserka Natalija Stevanović izbacila je nekadašnju svetsku broj 1 Karolinu Pliškovu. Tanjug/AP Nakon meča blistala je od sreće Natalija. - Toliko emocija, jednostavno sam mirna... Kako? Kada smo gledali žreb gledala sam sa mužem i trenerom… »

Vesti dana »