Повезане вести

"Шалио сам се, нисам био при себи": Срамна одбрана осумњиченог за злостављање козе, одређен му притвор

"Шалио сам се, нисам био при себи": Срамна одбрана осумњиченог за злостављање козе, одређен му притвор

Телеграф 06.07.2023
Н. Ј. је ожењен и има двоје деце старости 2 и 3 године. Н. Ј., који је осумњичен за злостављање и сексуално напаствовање козе у Мислођину, саслушан је у Основном јавном тужилаштву у Обреновцу. Одређен му је притвор 30 дана… »
"Само сам се шалио": Саслушан мушкарац који је код Обреновца силовао козу, ево шта је све рекао у своју одбрану

"Само сам се шалио": Саслушан мушкарац који је код Обреновца силовао козу, ево шта је све рекао у своју одбрану

Блиц 06.07.2023
Никола Ј., мушкарац који је ухапшен након што је на интернету освануо језив снимак како сексуално злоставља животињу, саслушан је данас у Основном јавном тужилаштву у Обреновцу где је изнео своју одбрану, сазнаје "Блиц". Према… »
Колика казна прети мушкарцу који је силовао козу? Мучио животињу док је други све то снимао, па данима бежао од полиције

Колика казна прети мушкарцу који је силовао козу? Мучио животињу док је други све то снимао, па данима бежао од полиције

Блиц 05.07.2023
Николи Ј., мушкарцу који је ухапшен након што је на интернету освануо снимак како сексуално злоставља животињу код Обреновца, прети до две године затвора! Подсетимо, на Твитеру је освануо узнемирујући снимак на којем се види… »

Вести дана »