Povezane vesti

Dvanaestogodišnjeg dečaka 14-godišnji brat ubio puškom

IndeksOnline 06.07.2023
MLADENOVAC – U selu Međulužje kod Mladenovca 14-godišnji maloletnik je ubio svog 12-godišnjeg brata. Kako Tanjug saznaje, stariji brat je puškom ubio mlađeg u dvorištu kuće. Uviđaj je u toku, nakon kojeg će biti poznati detalji ovog događaja… »
"Ubio sam brata": Novi detalji tragedije kod Mladenovca, dečak upucao rođenog brata u glavu, njihova rođaka tvrdi: "Čuvale…

"Ubio sam brata": Novi detalji tragedije kod Mladenovca, dečak upucao rođenog brata u glavu, njihova rođaka tvrdi: "Čuvale…

Blic 06.07.2023
Tragedija u selu Međulužje kod Mladenovca u kojoj je brat (14) ubio brata (12) dogodila se tokom dečje igre, a kako saznaje "Blic", stariji dečak je ispalio metak iz lovačke puške i svog mlađeg brata upucao u glavu. Prema rečima rođake porodice… »

Sandžak haber 06.07.2023
MLADENOVAC – U selu Međulužje kod Mladenovca 14-godišnji maloletnik je ubio svog 12-godišnjeg brata. Kako Tanjug saznaje, stariji brat je puškom ubio mlađeg u dvorištu kuće. Uviđaj je u toku, nakon kojeg će biti poznati detalji ovog događaja… »
Protrčao kroz dvorište i rekao „ubio sam brata“, pa pobegao: Rođaka ubijenog dečaka (12) kod Mladenovca otkrila…

Protrčao kroz dvorište i rekao „ubio sam brata“, pa pobegao: Rođaka ubijenog dečaka (12) kod Mladenovca otkrila…

U centar 06.07.2023
selu Međulužje kod Mladenovca maloletnik (14) slučajno je usmrtio brata koji je imao 12 godina. Prema rečima rođake porodice, koja je i obavestila policiju i Hitnu pomoć, prizor je bio jeziv. Rođaka porodice navodi da je četrnaestogodišnjak, dok… »

Vesti dana »