Povezane vesti
Što se tiče mora, morao sam, je** ga! Karić nastavlja da provocira Šaviju - Trebalo bi ja da tražim zabranu prilaska!
Mondo 06.07.2023
Stefan Karić se oglasio nakon što je Nataša Šavija besno reagovala na društvenim mrežama na račun njegovog uobičajenog načina života. Stefan Karić se oglasio nakon što je Nataša Šavija besno reagovala na društvenim mrežama na račun… »
Trebalo je ja da tražim zabranu prilaska! Karić prekinuo ćutanje, odlučio da odgovori Nataši na prozivke
Alo 06.07.2023
Nataša Šavija nedavno je brutalno pretučena, a za teške telesne povrede je optužila Stefana Karića. Nakon što se ona oglasila istakla da je besna što Stefan Nije dobio zabranu prilaska, oglasio se i Karić. - U ovom slučaju, kao i po snimku sa… »
On na more, a ja u bolnicu! Šavija pobesnela - Karić napustio državu, ona čeka drugu operaciju: "Nema zabranu prilaska!"
Mondo 06.07.2023
Nataša Šavija oglasila se na Instagramu i komentarisala život Stefana Karića nakon što je optužen da ju je brutalno pretukao na jednoj proslavi. Nataša Šavija oglasila se na Instagramu i komentarisala život Stefana Karića nakon što je optužen… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Ivanu Bjeliću i ostalima osumnjičenim za nasilničko ponašanje na protestu u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 16 povezanih
Sjajna poslednja deonica Partizana za pobedu nad Olimpijakosom
Sport klub pre 44 minutajoš 30 povezanih