Повезане вести
Испливао снимак, Бритни Спирс је лагала! Обезбеђење НБА звезде је реаговало - ово је истина о инциденту!
Мондо 07.07.2023
Коначно је разрешена свака дилема око инцидента између ВИктора Вембањаме и Бритни Спирс. Коначно је разрешена свака дилема око инцидента између ВИктора Вембањаме и Бритни Спирс. Виктор Вембањама нова је звезда у НБА лиге и… »
НБА звезда и Бритни Спирс се огласили о инциденту - ко говори истину? Откривени су сви детаљи, обезбеђење је ударило?
Мондо 07.07.2023
Виктор Вембањама и Бритни Спирс објаснили су детаље инцидента који се догодио у Америци. Виктор Вембањама и Бритни Спирс објаснили су детаље инцидента који се догодио у Америци. Виктор Вембањама нова је НБА звезда. Изабран… »
НБА играч тврди да га је Бритни Спирс зграбила отпозади, она тражи извињење јер ју је његово обезбеђење ударило: Нови…
Нова 07.07.2023
Поп певачица тврди једно, а кошаркаш друго. Бритни Спирс доживела је непријатност током синоћњег боравка у једном ресторану у Лас Вегасу, када ју је припадник обезбеђења НБА играча Виктора Вембањаме ударио у лице. Бритни… »
Погледајте - Бритни Спирс у окршају са обезбеђењем кошаркаша: Певачица завршила у „нокауту“ због нове звезде НБА лиге (видео)…
Вечерње новости 07.07.2023
Да ми дате три милиона комбинација људи ово ми се не би појавило – гласио је коментар на вест о томе да је славна певачица Бритни Спирс ударена у главу пошто је покушала да се фотографише са Виктором Вембањамом, новом звездом… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана