Povezane vesti
Berlin: Nemačka bi mogla da pošalje dodatne trupe da pojača snage Kfora na Kosovu i Metohiji
RTV 07.07.2023
BERLIN - Nemačka bi mogla da pošalje dodatne trupe da pojača snage Kfora na Kosovu nakon višenedeljnih pojačanih tenzija na severu KiM, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. "Na zahtev moje austrijske koleginice Klaudije… »
"Da pojačamo snage Kfora": Nemački ministar odbrane: Berlin bi mogao da pošalje dodatne trupe na Kosovo
Blic 07.07.2023
Nemačka bi mogla da pošalje dodatne trupe da pojača snage Kfora na Kosovu nakon višenedeljnih pojačanih tenzija na severu KiM, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. - Na zahtev moje austrijske koleginice Klaudije (Taner)… »
Nemačka šalje dodatne trupe da pojača Kfor na Kosovu?
Vesti online 07.07.2023
Nemačka bi mogla da pošalje dodatne trupe da pojača snage Kfora na Kosovu posle višenedeljnih pojačanih tenzija na severu Kosova, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. – Na zahtev moje austrijske koleginice Klaudije (Taner)… »
Vesti dana »
Kostić stvorio jedan od najvećih poslovnih sistema u regionu: Portfolio od niz poznatih kompanija
Blic pre 3 satajoš 65 povezanih
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
Novi magazin pre 5 satijoš 32 povezane
Tabaković očekuje sniženje neopravdano podignutih cena: Ne bih volela da se trgovci inate sa Vladom i prazne rafove
Euronews pre 18 minutajoš 25 povezanih