Povezane vesti

Berlin: Nemačka bi mogla da pošalje dodatne trupe da pojača snage Kfora na Kosovu i Metohiji

Berlin: Nemačka bi mogla da pošalje dodatne trupe da pojača snage Kfora na Kosovu i Metohiji

RTV 07.07.2023
BERLIN - Nemačka bi mogla da pošalje dodatne trupe da pojača snage Kfora na Kosovu nakon višenedeljnih pojačanih tenzija na severu KiM, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. "Na zahtev moje austrijske koleginice Klaudije… »
"Da pojačamo snage Kfora": Nemački ministar odbrane: Berlin bi mogao da pošalje dodatne trupe na Kosovo

"Da pojačamo snage Kfora": Nemački ministar odbrane: Berlin bi mogao da pošalje dodatne trupe na Kosovo

Blic 07.07.2023
Nemačka bi mogla da pošalje dodatne trupe da pojača snage Kfora na Kosovu nakon višenedeljnih pojačanih tenzija na severu KiM, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. - Na zahtev moje austrijske koleginice Klaudije (Taner)… »
Nemačka šalje dodatne trupe da pojača Kfor na Kosovu?

Nemačka šalje dodatne trupe da pojača Kfor na Kosovu?

Vesti online 07.07.2023
Nemačka bi mogla da pošalje dodatne trupe da pojača snage Kfora na Kosovu posle višenedeljnih pojačanih tenzija na severu Kosova, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. – Na zahtev moje austrijske koleginice Klaudije (Taner)… »

Vesti dana »