Povezane vesti
"Rasplačem i najgoru sponzorušu": Bivši dečko poznate pevačice šokirao izjavom - "Da sam žensko, bio bih gori od njih"
Mondo 07.07.2023
Stjepan Hauser, bivši dečko Jelene Rozge, koji se nedavno pohvalio fotkom sa Kim Kardašijan, iznenadio izjavama o pripadnicama lepšeg pola. Stjepan Hauser, bivši dečko Jelene Rozge, koji se nedavno pohvalio fotkom sa Kim Kardašijan, iznenadio izjavama o… »
"U: najgoroj sponzoruši probudim emociju": Bivši dečko Jelene Rozge šokirao izjavom: "Drugi muškarci su papci, ja imam poseban…
Blic 07.07.2023
Svetski poznat violončelista Stjepan Hauser progovorio je o muško-ženskim odnosima, a jednom izjavom je šokirao. - Ja da sam žensko bio bih u Beloj kući. Uglavnom su muškarci papci, labilni su. Vide ženu i žensku lepotu i ne znaju gde su, pogube se -… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 31 minutajoš 21 povezana

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 6 minutajoš 20 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 16 minutajoš 19 povezanih

Gledala Srbiju s Atamanovom ženom, a sad je najatraktivnija novinarka iznenadila sve pred Turska - Grčka
Telegraf pre 55 minutajoš 16 povezanih