Povezane vesti
Žarko Laušević sa suprugom živi u centru Beograda, a komšije su otkrile kakav je glumac zapravo: „Plašila sam se da mu…
Nova 07.07.2023
O glumcu se već godinama malo toga zna. Život Žarka Lauševića je turbulentan i koliko god izložen javnosti, glumac je uvek uspevao da zadrži privatnost za sebe. Retko daje intervjue i pojavljuje se u javnosti, a prošle godine se nakon 20 godina… »
Skrivao se, viđali smo ga samo uveče: Komšije otkrile kako izgleda život Žarka Lauševića - Plašila sam se da mu se…
Mondo 07.07.2023
Žarko Laušević sa suprugom živi u centru Beograda otkako se zauvek vratio u Srbiju iz Amerike, ali komšije ga ne viđaju tako često, jer vodi povučen način života. Žarko Laušević sa suprugom živi u centru Beograda otkako se zauvek vratio u… »
"Plašila sam se da mu poželim 'dobar dan'": Žarko Laušević živi u centru Beograda, komšije otkrile detalje: "Supruga mu…
Blic 07.07.2023
Nakon što se u maju prošle godine zauvek vratio u Srbiju posle 20 godina, susedi nisu tako često viđali glumca. U poslednje vreme situacija je drugačija. Život Žarka Lauševića je turbulentan i koliko god izložen javnosti, glumac se trudio da… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, za Jelenu Tanasković i Anitu Dimoski kućni pritvor tri meseca
RTS pre 51 minutajoš 48 povezanih
IDF: Jutros izveden još jedan talas vazdušnih napada na ciljeve Hezbolaha
Politika pre 57 minutajoš 15 povezanih
Sneg pun vode nestaje: Rhmz objavio prognozu za nedelju i početak sledeće sedmice
Telegraf pre 2 satajoš 12 povezanih