Povezane vesti
Promenila sam torbu, pa nisam ni primetila: Haos na Tviteru zbog Tamare Đurić - "Paničite kao da sam dete izgubila"
Mondo 07.07.2023
Na Tviteru se pojavila slike lične karte Tamare Đurić koja se masovno delila, pa se starleta oglasila i otkrila o čemu se radi. Na Tviteru se pojavila slike lične karte Tamare Đurić koja se masovno delila, pa se starleta oglasila i otkrila o čemu… »
Na Tviteru osvanula nestala lična karta Tamare Đurić, starleta se odmah oglasila: "Digla se panika kao da sam dete izgubila"
Blic 07.07.2023
Starleta Tamara Đurić izgubila je ličnu kartu, a fotografija njenog ličnog dokumenta je počela da kruži na Tviteru, što ju je potpuno iznenadilo, te se odmah oglasila. - Meni su sve u životu mogli da ukradu osim identiteta. Pozvao me je jedan… »
Vesti dana »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je jače nego kad neko dobije ulicu posthumno
Kurir pre 16 minutajoš 31 povezana
Jokić pobesneo kao nikada: Nije mogao da se pomiri sa sudijskom krađom (video)
Večernje novosti pre 27 minutajoš 17 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih
Koju poruku je Putin hteo da pošalje Zapadu lansiranjem rakete "orešnik": "Ovo je bilo upozorenje Americi"
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 10 satijoš 3 povezane