Povezane vesti
Ako Lukas puni arenu u Zagrebu, zašto ja ne bih u Beogradu! Bebek: Zar je moguće da tu više nema publike za mene?!
Mondo 07.07.2023
Željko Bebek iskreno o tome da ne želi da radi mali koncert u Beogradu, već da napuni neki veliki prostor - voleo bi da je ovde popularan kao Aca Lukas u Zagrebu. Željko Bebek iskreno o tome da ne želi da radi mali koncert u Beogradu, već da napuni neki… »
„Ako Aca Lukas koji peva moje pesme napuni arenu u Zagrebu, što ne bih mogao ja u Beogradu“: Željko Bebek iskreno o koncertu u…
Nova 07.07.2023
Nakon brojnih spektakularnih koncerata sa "Bijelim dugmetom", Bebek ne razmišlja o beogradskom koncertu na kome bi bilo svega nekoliko hiljada ljudi. Legendarni pevač grupe „Bijelo dugme“, Željko Bebek, godinama važi za jednog od najpopularnijih rokera… »
"Neću da radim mali koncert u Beogradu": Željko Bebek odbrusio: "Ako Aca Lukas koji peva moje pesme napuni arenu u Zagrebu…
Blic 07.07.2023
Željko Bebek, za koga mnogi tvrde da je jedan od najboljih pevača “Bjelog dugmeta”, može se pohvaliti sa više od pet decenija blistave karijere. Mnogi se pitaju razmišlja li o penziji i da li, po njegovom mišljenju, muzičar uopšte može da završi sa… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Stanje na putevima: Putnička vozila na Batrovcima čekaju šest sati, na graničnom prelazu Šid tri, na Kelebiji dva sata
Glas Zaječara pre 3 satajoš 17 povezanih

Ruska nuklearna elektrana meta napada: Dron izazvao požar bez promene zračenja
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih

Vučić predstavio nove mere: Snizićemo cene i kamatne stope, cilj je bolji standard građana
RTS pre 34 minutajoš 100 povezanih

Lavrov: Zelenski neće uspeti da skrene pažnju sa problema ruskog jezika na Ukrajini
Telegraf pre 28 minutajoš 13 povezanih