Повезане вести
Ако Лукас пуни арену у Загребу, зашто ја не бих у Београду! Бебек: Зар је могуће да ту више нема публике за мене?!
Мондо 07.07.2023
Жељко Бебек искрено о томе да не жели да ради мали концерт у Београду, већ да напуни неки велики простор - волео би да је овде популаран као Аца Лукас у Загребу. Жељко Бебек искрено о томе да не жели да ради мали концерт у… »
„Ако Аца Лукас који пева моје песме напуни арену у Загребу, што не бих могао ја у Београду“: Жељко Бебек искрено о концерту у…
Нова 07.07.2023
Након бројних спектакуларних концерата са "Бијелим дугметом", Бебек не размишља о београдском концерту на коме би било свега неколико хиљада људи. Легендарни певач групе „Бијело дугме“, Жељко Бебек, годинама важи за једног од… »
"Нећу да радим мали концерт у Београду": Жељко Бебек одбрусио: "Ако Аца Лукас који пева моје песме напуни арену у Загребу…
Блиц 07.07.2023
Жељко Бебек, за кога многи тврде да је један од најбољих певача “Бјелог дугмета”, може се похвалити са више од пет деценија блиставе каријере. Многи се питају размишља ли о пензији и да ли, по његовом мишљењу, музичар… »
Вести дана »

Србија без решења на паклену одлуку Европе! Можемо остати без струје и грејања, економија у ризику од колапса: Може ли Вучић да смисли излаз из ове кризе?
Курир пре 3 минутајош 45 повезаних

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Бета пре 23 минутајош 95 повезаних

Ко је био Небојша Павковић, генерал осуђен за ратне злочине на Косову
BBC News пре 7 сатијош 62 повезане

Вучевић: Србија да се опрости од Павковића онако како он то заслужује
Еуроневс пре 58 минутајош 33 повезане