Povezane vesti

Ako Lukas puni arenu u Zagrebu, zašto ja ne bih u Beogradu! Bebek: Zar je moguće da tu više nema publike za mene?!

Ako Lukas puni arenu u Zagrebu, zašto ja ne bih u Beogradu! Bebek: Zar je moguće da tu više nema publike za mene?!

Mondo 07.07.2023
Željko Bebek iskreno o tome da ne želi da radi mali koncert u Beogradu, već da napuni neki veliki prostor - voleo bi da je ovde popularan kao Aca Lukas u Zagrebu. Željko Bebek iskreno o tome da ne želi da radi mali koncert u Beogradu, već da napuni… »
„Ako Aca Lukas koji peva moje pesme napuni arenu u Zagrebu, što ne bih mogao ja u Beogradu“: Željko Bebek iskreno o…

„Ako Aca Lukas koji peva moje pesme napuni arenu u Zagrebu, što ne bih mogao ja u Beogradu“: Željko Bebek iskreno o…

Nova 07.07.2023
Nakon brojnih spektakularnih koncerata sa "Bijelim dugmetom", Bebek ne razmišlja o beogradskom koncertu na kome bi bilo svega nekoliko hiljada ljudi. Legendarni pevač grupe „Bijelo dugme“, Željko Bebek, godinama važi za jednog od najpopularnijih… »
"Neću da radim mali koncert u Beogradu": Željko Bebek odbrusio: "Ako Aca Lukas koji peva moje pesme napuni arenu u Zagrebu…

"Neću da radim mali koncert u Beogradu": Željko Bebek odbrusio: "Ako Aca Lukas koji peva moje pesme napuni arenu u Zagrebu…

Blic 07.07.2023
Željko Bebek, za koga mnogi tvrde da je jedan od najboljih pevača “Bjelog dugmeta”, može se pohvaliti sa više od pet decenija blistave karijere. Mnogi se pitaju razmišlja li o penziji i da li, po njegovom mišljenju, muzičar uopšte može da… »

Vesti dana »