Povezane vesti

„Umrla sam zajedno s njim, ovo za mene više nije život“: Majka Stefana koga su pretukli nasmrt prvi put od zločina…

„Umrla sam zajedno s njim, ovo za mene više nije život“: Majka Stefana koga su pretukli nasmrt prvi put od zločina…

Nova 08.07.2023
Na suđenju za smrt Stefana Filića (18) iz Velike Plane u petak su iznete završne reči, a Više javno tužilaštvo u Smederevu zatražilo je 20 godina zatvora za optužene Nikolu Bojovića (22) i Mitra Pandurevića (22). Ljubinka Filić, majka ubijenog… »
"Ja sam majka koja je umrla tog prokletog 2.: Februara" Dobro pročitajte reči mame ubijenog Stefana iz Velike Plane jer zbog…

"Ja sam majka koja je umrla tog prokletog 2.: Februara" Dobro pročitajte reči mame ubijenog Stefana iz Velike Plane jer zbog…

Blic 08.07.2023
Suđenje za ubistvo Stefana Filića (19) iz Velike Plane i dalje traje, a svako novo ročište agonija je za njegovu porodicu. Kako kaže njegova majka, kada pogleda ubice svog deteta svaki put umire iznova. - Ponekad je jako teško reći ili staviti na… »
"Ja sam majka koja je umrla tog prokletog 2. februara": Ispovest majke Stefana ubijenog u Velikoj Plani

"Ja sam majka koja je umrla tog prokletog 2. februara": Ispovest majke Stefana ubijenog u Velikoj Plani

Telegraf 08.07.2023
Majka ističe da samo želi da počinioci odgovaraju za delo, da budu maksimalno kažnjeni, kako bi njeno nedužno dete konačno dobilo mir koji zaslužuje. Suđenje za ubistvo Stefana Filića (19) iz Velike Plane i dalje traje, a svako novo ročište… »

Vesti dana »