Повезане вести

"ЊЕГОВ СИН ЈЕ ПРЕУЗЕО КОЊА" Власница школе јахања огласила се са хиподрома и открила нове детаље о трагичној смрти брата…

"ЊЕГОВ СИН ЈЕ ПРЕУЗЕО КОЊА" Власница школе јахања огласила се са хиподрома и открила нове детаље о трагичној смрти брата…

Дневник 08.07.2023
Брат глумца Николе Која, Владимир Којо трагично је изгубио живот услед судара са коњем на хиподрому. Владимир је настрадао 23. јуна, а сахрањен је 4. јула. Данас се у јутарњи програм "Ново јутро" укључила Нина Шобота… »
Био је у пуном галопу, излетео је да коњ не би отишао на улицу! Нови детаљи о трагичној смрти брата Николе Која!

Био је у пуном галопу, излетео је да коњ не би отишао на улицу! Нови детаљи о трагичној смрти брата Николе Која!

Мондо 08.07.2023
За медије се огласила власница школе јахања и открила нове детаље о трагичној смрти брата Николе Која. За медије се огласила власница школе јахања и открила нове детаље о трагичној смрти брата Николе Која. Брат глумца Николе… »
Прва исповест сина владимира које, брата Николе које: "Чувао сам га да се не угуши, био сам на месту несреће - колеге су одмах…

Прва исповест сина владимира које, брата Николе које: "Чувао сам га да се не угуши, био сам на месту несреће - колеге су одмах…

Блиц 07.07.2023
Брат глумца Николе Које, Владимир Којо (59), који је трагично настрадао на хиподрому, сахрањен је на Новом гробљу у Београду 4. јула. Владимир се 10 дана борио за свој живот након што га је коњ усмртио, а сада је његов син… »

Вести дана »