Povezane vesti
Vesićeva matematika: Kako je došao do štete od 50 miliona dinara zbog blokada?
Novi magazin 08.07.2023
Ne znam tu računicu, ali znam da je šteta koju Goran Vesić napravi svakim danom na vlasti mnogo veća od 50 miliona dinara. Možemo politički da se prepucavamo, ali to što priča Vesić s ekonomskog stanovišta nema nikakvog smisla, rekao je za portal N1… »
N1 Info 08.07.2023
Ne znam tu računicu, ali znam da je šteta koju Goran Vesić napravi svakim danom na vlasti mnogo veća od 50 miliona dinara. Možemo politički da se prepucavamo, ali to što priča Vesić s ekonomskog stanovišta nema nikakvog smisla, rekao je za portal N1… »
N1 Info 08.07.2023
Vesti dana »

Žestoka pretnja Trampa: Hamas će se suočiti sa potpunim uništenjem!
Kurir pre 53 minutajoš 31 povezana

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Janik Siner se povukao sa turnira u Šangaju: Novaku Đokoviću otvoren put do trofeja
Euronews pre 9 minutajoš 47 povezanih

Zelenski: Rusija pojačava napade, nažalost, nije bilo snažnog odgovora sveta (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 44 povezane

Džordž Rasel slavio u Singapuru, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Danas pre 3 satajoš 40 povezanih