Povezane vesti
Vesićeva matematika: Kako je došao do štete od 50 miliona dinara zbog blokada?
Novi magazin 08.07.2023
Ne znam tu računicu, ali znam da je šteta koju Goran Vesić napravi svakim danom na vlasti mnogo veća od 50 miliona dinara. Možemo politički da se prepucavamo, ali to što priča Vesić s ekonomskog stanovišta nema nikakvog smisla, rekao je za portal N1… »
N1 Info 08.07.2023
Ne znam tu računicu, ali znam da je šteta koju Goran Vesić napravi svakim danom na vlasti mnogo veća od 50 miliona dinara. Možemo politički da se prepucavamo, ali to što priča Vesić s ekonomskog stanovišta nema nikakvog smisla, rekao je za portal N1… »
N1 Info 08.07.2023
Vesti dana »
Europski čelnici izrazili zabrinutost zbog američkog plana za okončanje rata u Ukrajini
SEEbiz pre 31 minutajoš 80 povezanih
Vučić: Razgovarao sam sa Amerikancima o NIS-u, za 48 sati više informacija
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 25 povezanih
Dvojica na skuteru prišla Tadiji i izrešetali ga: Ovako je stradao mladić usred bela dana na Novom Beogradu
Nova pre 30 minutajoš 40 povezanih