Povezane vesti
Vesićeva matematika: Kako je došao do štete od 50 miliona dinara zbog blokada?
Novi magazin 08.07.2023
Ne znam tu računicu, ali znam da je šteta koju Goran Vesić napravi svakim danom na vlasti mnogo veća od 50 miliona dinara. Možemo politički da se prepucavamo, ali to što priča Vesić s ekonomskog stanovišta nema nikakvog smisla, rekao je za portal N1… »
N1 Info 08.07.2023
Ne znam tu računicu, ali znam da je šteta koju Goran Vesić napravi svakim danom na vlasti mnogo veća od 50 miliona dinara. Možemo politički da se prepucavamo, ali to što priča Vesić s ekonomskog stanovišta nema nikakvog smisla, rekao je za portal N1… »
N1 Info 08.07.2023
Vesti dana »
Obradović šokirao izjavom o ključnom igraču koji nije igrao: „Čovek se sagne na parkingu i sada ima problem sa zadnjom ložom!“
Hot sport pre 12 minutajoš 50 povezanih
IRGC: Ako SAD napadnu energetska postrojenja, potpuno ćemo zatvoriti Ormuz; Aun: Udari na libansku infrastrukturu "uvod u kopnenu invaziju"
RTS pre 7 minutajoš 146 povezanih
Vašington post: Šef mađarske diplomatije godinama Rusiji prenosio informacije o EU
Beta pre 32 minutajoš 29 povezanih