Povezane vesti
Vesićeva matematika: Kako je došao do štete od 50 miliona dinara zbog blokada?
Novi magazin 08.07.2023
Ne znam tu računicu, ali znam da je šteta koju Goran Vesić napravi svakim danom na vlasti mnogo veća od 50 miliona dinara. Možemo politički da se prepucavamo, ali to što priča Vesić s ekonomskog stanovišta nema nikakvog smisla, rekao je za portal N1… »
N1 Info 08.07.2023
Ne znam tu računicu, ali znam da je šteta koju Goran Vesić napravi svakim danom na vlasti mnogo veća od 50 miliona dinara. Možemo politički da se prepucavamo, ali to što priča Vesić s ekonomskog stanovišta nema nikakvog smisla, rekao je za portal N1… »
N1 Info 08.07.2023
Vesti dana »
„Ovo je priča o sistemu koji dozvoljava da kritika postane pretnja po život“: Vidić se oglasio nakon saznanja KRIK-a da je Slaviša Kokeza želeo da mu ugrozi bezbednost
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 7 minutajoš 44 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana