Povezane vesti
Vesićeva matematika: Kako je došao do štete od 50 miliona dinara zbog blokada?
Novi magazin 08.07.2023
Ne znam tu računicu, ali znam da je šteta koju Goran Vesić napravi svakim danom na vlasti mnogo veća od 50 miliona dinara. Možemo politički da se prepucavamo, ali to što priča Vesić s ekonomskog stanovišta nema nikakvog smisla, rekao je za portal N1… »
N1 Info 08.07.2023
Ne znam tu računicu, ali znam da je šteta koju Goran Vesić napravi svakim danom na vlasti mnogo veća od 50 miliona dinara. Možemo politički da se prepucavamo, ali to što priča Vesić s ekonomskog stanovišta nema nikakvog smisla, rekao je za portal N1… »
N1 Info 08.07.2023
Vesti dana »
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 2 satajoš 46 povezanih
Voda u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima ponovo ispravna za piće nakon 15 dana zabrane
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
Bez jasne većine: Posle izbora Kosovo ulazi u period političke neizvesnosti (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 72 povezane
Razorni zemljotres na Filipinima odneo najmanje tri života: Srušene brojne zgrade i kuće
Telegraf pre 1 danjoš 72 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 6 satijoš 47 povezanih