Povezane vesti
Zelenović: Martinović se izvinio svom šefu, ne i građanima koje je uvredio
Beta 08.07.2023
Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović ocenio je da izvinjenje ministra Aleksandra Martinovića nakon skandaloznih izjava o ljudima koji ne mogu ili ne žele da imaju decu, nije izvinjenje građanima koje je uvredio, već izvinjenje njegovom… »
Novi magazin 08.07.2023
Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović ocenio je da izvinjenje ministra Aleksandra Martinovića nakon skandaloznih izjava o ljudima koji ne mogu ili ne žele da imaju decu, nije izvinjenje građanima koje je uvredio, već izvinjenje njegovom… »
Danas 08.07.2023
Zbog „opakog jezika“ se i pre posipao pepelom: Kako je ministar Martinović nekad nazivao Tomislava Nikolića, a šta je…
Danas 07.07.2023
„Nisam imao nameru da uvredim građane Republike Srbije koji nemaju ili ne mogu da imaju decu, te smatram da je moj govor protumačen na potpuno pogrešan način. Žao mi je ako je bilo koga moj govor povredio i naneo mu bol. Izvinjavam se predsedniku… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana