Povezane vesti
Milatović: Imam svoju partiju, ne učestvujem u pravljenju drugih
N1 Info 08.07.2023
Predsednik Crne Gore i zamenik predsednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović kazao je da ne učestvuje u pravljenju drugih partija. „Imam partiju Pokret Evropa sad koju sam napravio i sa kojom smo doprineli da dođe do velikih promena u Crnoj Gori. Ne… »
Jakov Milatović demantovao navode medija: Ne učestvujem u pravljenju drugih partija
Sputnik 08.07.2023
Predsjednik Crne Gore i zamjenik lidera Pokreta Evropa sad Jakov Milatović izjavio je da ne učestvuje u pravljenju drugih partija. „Imam partiju Pokret Evropa sad koju sam napravio, i sa kojom smo doprinijeli da dođe do velikih promjena u Crnoj Gori. Ne… »
Vesti dana »
Godišnje obraćanje Ursule fon der Lajen o stanju Unije, kritike Srbiji zbog sahrane Mladića: Nema mesta u EU za veličanje zločinaca, proces proširenja na osnovu zasluga
Danas pre 35 minutajoš 36 povezanih
Temperature ponovo idu preko 30 stepeni, a onda sledi veliki preokret: RHMZ objavio prognozu
NIN pre 1 satjoš 23 povezane
UŽIVO Izricanje presude u Hagu: Ratni zločini izvršeni nad 385 osoba, tužilaštvo nije dokazalo zločine protiv čovečnosti
Newsmax Balkans pre 0 minutajoš 46 povezanih
Kac: Izrael će završiti posao u Gazi i težiti iseljavanju Palestinaca; Huti tvrde da su oborili F-15 iznad Jemena
RTS pre 35 minutajoš 20 povezanih