Повезане вести

Милутинов нема дилему: Играм на Светском првенству, већ сам се јавио Пешићу, Јокића подржати како год да одлучи

Милутинов нема дилему: Играм на Светском првенству, већ сам се јавио Пешићу, Јокића подржати како год да одлучи

Данас 10.07.2023
Још који дан и селектор мушке кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић ће објављивањем списка за Светско првенство у Филипинима, Индонезији и Јапану (25. август – 10. септембар) отклонити све недоумице око играча на… »
Милутинов обрадовао селектора Пешића и навијаче Србије: Играће на Мундобаскету

Милутинов обрадовао селектора Пешића и навијаче Србије: Играће на Мундобаскету

Еуроневс 10.07.2023
Нови кошаркаш Олимпијакоса, Никола Милутинов играће ове године за селекцију Србије на Светском првенству, које ће од 25. августа до 10. септембра бити одржано у Јапану, Индонезији и Филипинима, преноси Баскетњуз. Милутинов се… »
Милутинов: Шта год Јокић одлучио, урадио је много за Србију

Милутинов: Шта год Јокић одлучио, урадио је много за Србију

Спорт клуб 10.07.2023
Нови кошаркаш Олимпијакоса Никола Милутинов изјавио је да жели да игра за Србију на предстојећем Светском првенству, које ће од 25. августа до 10. септембра бити одржано у Јапану, Индонезији и Филипинима, преноси Баскетњуз… »
Милутинов: Желим да играм за Србију на СП, мислим да имамо квалитет

Милутинов: Желим да играм за Србију на СП, мислим да имамо квалитет

Дневник 10.07.2023
АТИНА: Нови кошаркаш Олимпијакоса Никола Милутинов изјавио је да жели да игра за Србију на предстојећем Светском првенству, које ће од 25. августа до 10. септембра бити одржано у Јапану, Индонезији и Филипинима, преноси… »
Милутинов потврдио да игра за репрезентацију и одушевио Србију, причао о одлуци Јокића

Милутинов потврдио да игра за репрезентацију и одушевио Србију, причао о одлуци Јокића

Нова 10.07.2023
Сјајне вести. Нови кошаркаш Олимпијакоса Никола Милутинов изјавио је да жели да игра за Србију на предстојећем Светском првенству, које ће од 25. августа до 10. септембра бити одржано у Јапану, Индонезији и Филипинима, преноси… »
Милутинов ће играти на Мундобаскету: ''Желим да наступам за моју земљу''

Милутинов ће играти на Мундобаскету: ''Желим да наступам за моју земљу''

Вечерње новости 10.07.2023
Никола Милутинов налази се у Грчкој на кошаркашком турниру Јоргоса Принтезиса. Он је за тамошње медије открио да ће играти за Србију на Мундобаскету. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл - Желим да будем тамо и наступам за моју земљу - рекао… »
Никола Милутинов се ставио на располагање Светиславу Пешићу

Никола Милутинов се ставио на располагање Светиславу Пешићу

Спортске.нет 10.07.2023
Нови центар Олимпијакоса Никола МИлутинов намерава да наступа за репрезентацију Србије на предстојећем Светском првенству. Руке за надолазећи Мундобаскет дигли су многи кошаркаши Србије до сада. Богдан Богдановић је то учинио… »

Вести дана »