Povezane vesti

Šokantan obrt skandala sa voditeljem BBC-ja: Tinejdžer demantuje da mu je platio eksplicitne fotke

Šokantan obrt skandala sa voditeljem BBC-ja: Tinejdžer demantuje da mu je platio eksplicitne fotke

Nova 10.07.2023
Advokat koji zastupa tinejdžera u šokantnom slučaju, u kom je voditelj BBC-ja navodno mladiću platio 40.000 evra za seksualno eksplicitne fotografije, osporio je optužbe protiv voditelja i rekao da način na koji je majka tinejdžera prikazala… »
Slučaj voditelja optuženog da je mladoj osobi plaćao za eksplicitne fotografije: Porodica "uznemirena" odgovorima BBC

Slučaj voditelja optuženog da je mladoj osobi plaćao za eksplicitne fotografije: Porodica "uznemirena" odgovorima BBC

Euronews 10.07.2023
Britanski javni servis BBC suspendovao je, za sada neimenovanog, voditelja suočenog sa optužbama da je mladoj osobi (od njene 17. godine) platio nekoliko desetina hiljada funti za seksualno eksplicitne fotografije. Vest o ovom skandalu prvo je objavio… »
Još nepoznat identitet optuženog voditelja BBC, porodica tinejdžera uznemirena

Još nepoznat identitet optuženog voditelja BBC, porodica tinejdžera uznemirena

N1 Info 10.07.2023
Porodica tinejdžera kome je zvezda BBC navodno platila 35.000 funti za seksualno eksplicitne fotografije rekla je, prema pisanju Sun-a, da je uznemirena poslednjim odgovorom britanskog javnog servisa. BBC je saopštio da je prvi put saznao za ovaj… »
Najveći skandal u najpoznatijoj medijskoj kući na svetu: Voditelj kog su gledali milioni plaćao tinejdžeru za eksplicitne…

Najveći skandal u najpoznatijoj medijskoj kući na svetu: Voditelj kog su gledali milioni plaćao tinejdžeru za eksplicitne…

Nova 10.07.2023
Neimenovani voditelj BBC-a u centru je skandala, jer je otkriveno da je jednom tinejdžeru platio oko 40.000 evra u zamenu za eksplicitne fotografije. BBC je u izjavi za javnost potvrdio da je suspendovao muškog člana osoblja, ali nije otkrio identitet… »
Seksualno zlostavljanje i mediji: Zvezda BBC-ja optužena da je platila tinejdžeru za eksplicitne fotografije, suspendovan sa…

Seksualno zlostavljanje i mediji: Zvezda BBC-ja optužena da je platila tinejdžeru za eksplicitne fotografije, suspendovan sa…

Danas 10.07.2023
Objavljene su nove optužbe protiv BBC voditelja, čiji identitet još nije otkriven, da je plaćao tinejdžeru za seksualno eksplicitne fotografije, piše londonski list San. Navodno je voditelj platio tinejdžeru 35.000 funti (oko 40.000 evra) za… »

Vesti dana »