Повезане вести
Јована Брајовић: Због посла сам ботовала за СНС, вређала сам људе и стид ме је
Н1 Инфо 10.07.2023
Јована Брајовић из Сурдулице, како је сама испричала нашој репортерки, бивши је члан званичног интернет тима Српске напредне странке који је лично водио један државни секретар. Брајовић је, и по активностима и по броју налога… »
Исповест Јоване која је ботовала за СНС и тужила директора за мобинг: „Срамота ме је, вређала сам људе, али ако ти кажу да…
Нова 10.07.2023
Јована Брајовић Стојиљковић из Сурдулице бивши је члан званичног интернет тима Српске напредне странке, коју је лично водио један државни секретар. Брајовић је и по активностима и броју налога била најактивнији члан. Од њих је… »
Факе невс трагач: Који градови су најактивнија бот жаришта СНС-а?
Нова 10.07.2023
Портал "Факе невс трагач" објавио је анализу табеле ботова Српске напредне странке у нашој земљи. Преносимо текст у интегралној верзији са овог портала: На Твитер налогу @противдицтатуре пре неколико дана објављена је табела у… »
Глас Зајечара 10.07.2023
Портал „Факе невс трагач“ објавио је анализу табеле ботова Српске напредне странке у нашој земљи. Преносимо текст у интегралној верзији са овог портала: На Твитер налогу @противдицтатуре пре неколико дана објављена је табела у… »
Н1 Инфо 10.07.2023
Портал "Факе невс трагач" објавио је анализу табеле ботова Српске напредне странке у нашој земљи. Преносимо текст у интегралној верзији са овог портала: На Твитер налогу @противдицтатуре пре неколико дана објављена је табела у… »
Анализа списка 14.000 СНС ботова: Ево који градови у Србији су највећа бот-жаришта
Радио 021 10.07.2023
Портал Факе невс трагач објавио је анализу табеле ботова Српске напредне странке у нашој земљи. На интернету је пре неколико дана објављена табела у којој су побројани, како се наводи, сви ботови, уз име, презиме, округ, место… »
Вести дана »
Владан Милојевић више нема опција за Штурм: Повредио се још један играч Црвене звезде
Мондо пре 3 минутајош 110 повезаних