Povezane vesti
Treds počistio i rekord Chat GPT-ja, Mask užasno besan na Zakerberga
RTS 10.07.2023
Instagramova nova aplikacija Treds premašila je broj od sto miliona korisnika, što znači da je dostigla „prekretnicu“ dramatično brže od Chat GPT-ja. Dok je Chat GPT-ju bilo potrebno dva meseca da stigne do tog cilja, Tredsu koji je pokrenut u… »
Platforma Treds za nepunih pet dana ima preko 100 miliona korisnika, Mask uputio neprijatnu poruku Zakerbergu
Euronews 10.07.2023
Nova platforma Treds kompanije Meta je za nepunih pet dana stekla preko 100 miliona korisnika. Aplikacija je pokrenuta u sredu, a prema navodima šefa Mete Marka Zakerberga ova je aplikacija za sedam sati imala već 10 miliona korisnika, prenosi BBC. Za… »
Threads ima 100 miliona korisnika nakon manje od sedam dana
Benchmark 10.07.2023
Nova Instagram aplikacija Threads je već premašila 100 miliona korisnika, što znači da je ovu prekretnicu dostigla znatno brže od dosadašnjeg rekordera, ChatGPT-ja. OpenAI-jev chatbot je do 100 miliona novih korisnika stigao posle dva meseca, ali… »
"Threads" premašio brojku od 100 miliona korisnika za 5 dana: Mask zapretio tužbom
Blic 10.07.2023
Threads, koju je prošle nedelje pokrenula Meta u 100 zemalja, postala je najbrže rastuća aplikacija nakon što je dosegla 100 miliona korisnika u samo pet dana. Time je prestigao chatbot ChatGPT kojem je trebalo dva meseca da dosegne 100 miliona… »
Vesti dana »
Sneg veje u ovom delu Srbije, u Beogradu da se "smrzneš": U jednom gradu i dalje 17 stepeni, hladni front podelio zemlju! Evo šta nas očekuje do kraja dana
Kurir pre 54 minutajoš 22 povezane
Održana akcija „Dođi na Mostar, ako imaš petlju“: Blokada prošla bez incidenata (FOTO; VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
Produžen ugovor za stručni nadzor nad radovima na pruzi do Mađarske
Forbes pre 5 satijoš 8 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih