Povezane vesti

Treds počistio i rekord Chat GPT-ja, Mask užasno besan na Zakerberga

Treds počistio i rekord Chat GPT-ja, Mask užasno besan na Zakerberga

RTS 10.07.2023
Instagramova nova aplikacija Treds premašila je broj od sto miliona korisnika, što znači da je dostigla „prekretnicu“ dramatično brže od Chat GPT-ja. Dok je Chat GPT-ju bilo potrebno dva meseca da stigne do tog cilja, Tredsu koji je pokrenut u… »
Platforma Treds za nepunih pet dana ima preko 100 miliona korisnika, Mask uputio neprijatnu poruku Zakerbergu

Platforma Treds za nepunih pet dana ima preko 100 miliona korisnika, Mask uputio neprijatnu poruku Zakerbergu

Euronews 10.07.2023
Nova platforma Treds kompanije Meta je za nepunih pet dana stekla preko 100 miliona korisnika. Aplikacija je pokrenuta u sredu, a prema navodima šefa Mete Marka Zakerberga ova je aplikacija za sedam sati imala već 10 miliona korisnika, prenosi BBC. Za… »
Threads ima 100 miliona korisnika nakon manje od sedam dana

Threads ima 100 miliona korisnika nakon manje od sedam dana

Benchmark 10.07.2023
Nova Instagram aplikacija Threads je već premašila 100 miliona korisnika, što znači da je ovu prekretnicu dostigla znatno brže od dosadašnjeg rekordera, ChatGPT-ja. OpenAI-jev chatbot je do 100 miliona novih korisnika stigao posle dva meseca, ali… »
"Threads" premašio brojku od 100 miliona korisnika za 5 dana: Mask zapretio tužbom

"Threads" premašio brojku od 100 miliona korisnika za 5 dana: Mask zapretio tužbom

Blic 10.07.2023
Threads, koju je prošle nedelje pokrenula Meta u 100 zemalja, postala je najbrže rastuća aplikacija nakon što je dosegla 100 miliona korisnika u samo pet dana. Time je prestigao chatbot ChatGPT kojem je trebalo dva meseca da dosegne 100 miliona… »

Vesti dana »