Повезане вести

Тредс почистио и рекорд Цхат ГПТ-ја, Маск ужасно бесан на Закерберга

Тредс почистио и рекорд Цхат ГПТ-ја, Маск ужасно бесан на Закерберга

РТС 10.07.2023
Инстаграмова нова апликација Тредс премашила је број од сто милиона корисника, што значи да је достигла „прекретницу“ драматично брже од Цхат ГПТ-ја. Док је Цхат ГПТ-ју било потребно два месеца да стигне до тог циља, Тредсу који… »
Платформа Тредс за непуних пет дана има преко 100 милиона корисника, Маск упутио непријатну поруку Закербергу

Платформа Тредс за непуних пет дана има преко 100 милиона корисника, Маск упутио непријатну поруку Закербергу

Еуроневс 10.07.2023
Нова платформа Тредс компаније Мета је за непуних пет дана стекла преко 100 милиона корисника. Апликација је покренута у среду, а према наводима шефа Мете Марка Закерберга ова је апликација за седам сати имала већ 10 милиона… »
Тхреадс има 100 милиона корисника након мање од седам дана

Тхреадс има 100 милиона корисника након мање од седам дана

Бенцхмарк 10.07.2023
Нова Инстаграм апликација Тхреадс је већ премашила 100 милиона корисника, што значи да је ову прекретницу достигла знатно брже од досадашњег рекордера, ЦхатГПТ-ја. ОпенАИ-јев цхатбот је до 100 милиона нових корисника стигао… »
"Тхреадс" премашио бројку од 100 милиона корисника за 5 дана: Маск запретио тужбом

"Тхреадс" премашио бројку од 100 милиона корисника за 5 дана: Маск запретио тужбом

Блиц 10.07.2023
Тхреадс, коју је прошле недеље покренула Мета у 100 земаља, постала је најбрже растућа апликација након што је досегла 100 милиона корисника у само пет дана. Тиме је престигао цхатбот ЦхатГПТ којем је требало два месеца да… »

Вести дана »