Povezane vesti
Šmit: Počinjem raditi na tome da svi koji negiraju genocid u Srebrenici budu krivično gonjeni
Radio sto plus 10.07.2023
“Ono što se desilo ovde je užasno. Ja ću već danas i sutra početi raditi na tome da svi oni koji su negirali genocid i nastavljaju to raditi da se protiv njih preduzmu pravne radnje i da se krivično gone”, naglasio je visoki predstavnik. Šmit je rekao da… »
Šmit: Počinjem raditi na tome da svi koji negiraju genocid u Srebrenici budu krivično gonjeni
Beta 10.07.2023
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je danas u Potočarima da će početi raditi na pronalaženju pravnih rešenja kako bi svi koji negiraju genocid u Srebrenici bili krivično gonjeni. "Ono što se desilo ovde je užasno. Ja ću već danas i sutra… »
Šmit: Počinjem da radim na tome da svi koji negiraju genocid u Srebrenici budu krivično gonjeni
Radio 021 10.07.2023
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je danas u Potočarima da će početi da radi na pronalaženju pravnih rešenja kako bi svi koji negiraju genocid u Srebrenici bili krivično gonjeni. "Ono što se desilo ovde je užasno. Ja ću već danas i sutra… »
Vesti dana »

Putin i Tramp približili stavove o Ukrajini, Zelenski u ponedeljak u Beloj kući
RTS pre 1 minutjoš 32 povezane

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa padom temperatura i lokalnim pljuskovima
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 24 povezane

Burna noć u Srbiji: Zapaljene prostorije SNS i demolirana Skupština u Valjevu, neredi u Beogradu, 56 privedenih
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih

AFP o protestima u Srbiji: Sukobi demonstranata i policije petu noć zaredom
Novi magazin pre 5 minutajoš 12 povezanih

Automobilom u Ečkoj naleteo na biciklistkinje – jedna poginula, druga teško povređena
RTS pre 16 minutajoš 16 povezanih