Povezane vesti
VISOKE CENE SEZONSKOG VOĆA I POVRĆA, prodavci složni - ljudi manje kupuju i samo ono što moraju (FOTO)
Dnevnik 10.07.2023
ČAČAK: Period suše, a zatim poplave uticale su na cene voća i povrća na srpskim pijacama. U odnosu na prošlu godinu one su više, a kupovna moć građana, kako kažu prodavci, poprilčno je slabija. Najviše se kupuje sezonsko voće i povrće, ali ne baš na… »
Kad sam videla koliko košta šargarepa šokirala sam se: Visoke cene sezonskog voća i povrća, prodavci složni - ljudi manje…
RINA 10.07.2023
Kad sam videla koliko košta šargarepa šokirala sam se: Visoke cene sezonskog voća i povrća, prodavci složni - ljudi manje kupuju i samo ono što moraju (FOTO) Čačak - Period suše, a zatim poplave uticale su na cene voća i povrća na srpskim pijacama. U… »
Vesti dana »
Čaušić: Ovo su opasne vremenske prilike, građani da budu oprezni i da slušaju apele
Euronews pre 19 minutajoš 45 povezanih
(BLOG) Vanredno stanje u sve više opština: Upozorenje na poledicu, evakuisano 37 osoba - izmenjene linije GSP-a
N1 Info pre 29 minutajoš 25 povezanih
Nije čestitala Sabalenki, pa izgovorila potresne reči o Ukrajini: "Nemaju struju na -20, moja sestra spava..."
Telegraf pre 14 minutajoš 21 povezana
Izrael u stanju pojačane pripravnosti zbog moguće američke invazije na Iran
Nedeljnik pre 39 minutajoš 15 povezanih