Povezane vesti

VISOKE CENE SEZONSKOG VOĆA I POVRĆA, prodavci složni - ljudi manje kupuju i samo ono što moraju (FOTO)

VISOKE CENE SEZONSKOG VOĆA I POVRĆA, prodavci složni - ljudi manje kupuju i samo ono što moraju (FOTO)

Dnevnik 10.07.2023
ČAČAK: Period suše, a zatim poplave uticale su na cene voća i povrća na srpskim pijacama. U odnosu na prošlu godinu one su više, a kupovna moć građana, kako kažu prodavci, poprilčno je slabija. Najviše se kupuje sezonsko voće i povrće, ali… »
"Kad sam videla koliko je šargarepa, šokirala sam se" Srbi ne mogu da veruju kakve su cene na pijacama - prodavci očajni

"Kad sam videla koliko je šargarepa, šokirala sam se" Srbi ne mogu da veruju kakve su cene na pijacama - prodavci očajni

Mondo 10.07.2023
Srbi su šokirani cenama na pijacama, a i prodavci kažu da ljudi manje kupuju. Srbi su šokirani cenama na pijacama, a i prodavci kažu da ljudi manje kupuju. Period suše, a zatim poplave uticale su na cene voća i povrća na srpskim pijacama. U odnosu… »
Kad sam videla koliko košta šargarepa šokirala sam se: Visoke cene sezonskog voća i povrća, prodavci složni - ljudi manje…

Kad sam videla koliko košta šargarepa šokirala sam se: Visoke cene sezonskog voća i povrća, prodavci složni - ljudi manje…

RINA 10.07.2023
Kad sam videla koliko košta šargarepa šokirala sam se: Visoke cene sezonskog voća i povrća, prodavci složni - ljudi manje kupuju i samo ono što moraju (FOTO) Čačak - Period suše, a zatim poplave uticale su na cene voća i povrća na srpskim… »
"Kad sam videla koliko je šargarepa: - šokirala sam se" Suša i poplave podigle cene voća i povrća: Nekada smo za 1.000…

"Kad sam videla koliko je šargarepa: - šokirala sam se" Suša i poplave podigle cene voća i povrća: Nekada smo za 1.000…

Blic 10.07.2023
Period suše, a zatim poplave uticale su na cene voća i povrća na srpskim pijacama. U odnosu na prošlu godinu one su više, a kupovna moć građana, kako kažu prodavci, poprilično je slabija. Najviše se kupuje sezonsko voće i povrće, ali ne baš… »

Vesti dana »