Повезане вести
„Мајчинство је хардкор, нисам знала да ће бити оволико тешко, моја мама је морала да дође да живи са нама“
Нова 10.07.2023
Реперка Ивана Рашић, познатија као Сајси МЦ недавно је добила ћерку. Она је трудноћу дуго крила од јавности, па су се многи изненадили када је открила да она и њен муж чекају принову. Сајси је сада говорила о томе како се… »
Нисам знала да ће с бебом бити тако тешко: Сајси МЦ отворила душу после порођаја - "Је**ни хардкор, мама ме спасила"
Мондо 10.07.2023
Сајси МЦ је искрено признала да се не сналази најбоље у мајчинству, јер се за то није припремала, а живот јој се преко ноћи променио из корена. Сајси МЦ је искрено признала да се не сналази најбоље у мајчинству, јер се за то… »
Сајси МЦ (41) пре четири месеца добила ћерку, а САД проговорила о мајчинству: "Нисам се распитала шта ме чека, мајка ме је…
Блиц 10.07.2023
Реперка Ивана Рашић, познатија као Сајси МЦ (41) у марту ове године добила је девојчицу Наташу, а до седмог месеца трудноће вешто је скривала да је у другом стању. Она се појавила на МАЦ додели награда са великим трудничким… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 10 минутајош 1 повезана