Повезане вести

Шампиони крстарили Невом: Фудбалери Црвене звезде у Санкт Петербургу уживали у слободном дану

Шампиони крстарили Невом: Фудбалери Црвене звезде у Санкт Петербургу уживали у слободном дану

Вечерње новости 10.07.2023
И Барак Бахар има душу. После жестоких тренеинга и две победе против Зенита (2:1) и Нефчија (4:0), нови тренер Црвене звезде је фудбалерима дао слободан дан. ФОТО: ФК Црвена звезда Они су га искористили да уживају у чувеним… »
"Као да сам читав живот у звезди!" Млади везиста Марко Стаменић одушевио у победама против Зенита и Нефчија

"Као да сам читав живот у звезди!" Млади везиста Марко Стаменић одушевио у победама против Зенита и Нефчија

ДО Лиге шампиона има још два месеца, а Црвена звезда већ изгледа јака, сигурна и брза. Тек су црвено-бели негде на средини припрема и већ може да се каже да су много тога доброг урадили. ФОТО: ФК Црвена звезда Право на… »
Мијатовић: Већ мислим о пуној Маракани

Мијатовић: Већ мислим о пуној Маракани

Спортски журнал 10.07.2023
Млади фудбалер Црвене звезде узбуђен због играња у Лиги шампиона. Млади фудбалер Црвене звезде Јован Мијатовић изјавио је да је срећан што ће црвено-бели наредне сезоне играти у Лиги шампиона. - Одлично радимо, сви смо… »
Звездини голмани за сада „без посла”

Звездини голмани за сада „без посла”

Политика 10.07.2023
Радује ме што голмани нису имали посла, што је последица наших напада кроз пресинг, каже тренер Бахар после победе од 4:0 против Нефчија. – Стаменић се усталио у почетној постави. Фудбалери Црвене звезде натављају добре игре на… »
Маракана гори: Љубимац навијача Звезде опет облачи црвено-бели дрес

Маракана гори: Љубимац навијача Звезде опет облачи црвено-бели дрес

ЦРВЕНА звезда већ има респектабилан тим, али Барак Бахар жели да буде попуњен на свим позицијама. Израелац жели никада јаче црвено-беле., па је кренуо у мисију повратка љубимца навијача шампиона Србије. ФОТО: ФК Црвена звезда… »

Вести дана »