Повезане вести
Шампиони крстарили Невом: Фудбалери Црвене звезде у Санкт Петербургу уживали у слободном дану
Вечерње новости 10.07.2023
И Барак Бахар има душу. После жестоких тренеинга и две победе против Зенита (2:1) и Нефчија (4:0), нови тренер Црвене звезде је фудбалерима дао слободан дан. ФОТО: ФК Црвена звезда Они су га искористили да уживају у чувеним… »
"Као да сам читав живот у звезди!" Млади везиста Марко Стаменић одушевио у победама против Зенита и Нефчија
ДО Лиге шампиона има још два месеца, а Црвена звезда већ изгледа јака, сигурна и брза. Тек су црвено-бели негде на средини припрема и већ може да се каже да су много тога доброг урадили. ФОТО: ФК Црвена звезда Право на… »
Мијатовић: Већ мислим о пуној Маракани
Спортски журнал 10.07.2023
Млади фудбалер Црвене звезде узбуђен због играња у Лиги шампиона. Млади фудбалер Црвене звезде Јован Мијатовић изјавио је да је срећан што ће црвено-бели наредне сезоне играти у Лиги шампиона. - Одлично радимо, сви смо… »
Звездини голмани за сада „без посла”
Политика 10.07.2023
Радује ме што голмани нису имали посла, што је последица наших напада кроз пресинг, каже тренер Бахар после победе од 4:0 против Нефчија. – Стаменић се усталио у почетној постави. Фудбалери Црвене звезде натављају добре игре на… »
Маракана гори: Љубимац навијача Звезде опет облачи црвено-бели дрес
ЦРВЕНА звезда већ има респектабилан тим, али Барак Бахар жели да буде попуњен на свим позицијама. Израелац жели никада јаче црвено-беле., па је кренуо у мисију повратка љубимца навијача шампиона Србије. ФОТО: ФК Црвена звезда… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 55 минутајош 43 повезане
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 1 сатјош 29 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 5 сатијош 43 повезане