Povezane vesti
Šampioni krstarili Nevom: Fudbaleri Crvene zvezde u Sankt Peterburgu uživali u slobodnom danu
Večernje novosti 10.07.2023
I Barak Bahar ima dušu. Posle žestokih treneinga i dve pobede protiv Zenita (2:1) i Nefčija (4:0), novi trener Crvene zvezde je fudbalerima dao slobodan dan. FOTO: FK Crvena zvezda Oni su ga iskoristili da uživaju u čuvenim lepotama Sankt Peterburga… »
"Kao da sam čitav život u zvezdi!" Mladi vezista Marko Stamenić oduševio u pobedama protiv Zenita i Nefčija
DO Lige šampiona ima još dva meseca, a Crvena zvezda već izgleda jaka, sigurna i brza. Tek su crveno-beli negde na sredini priprema i već može da se kaže da su mnogo toga dobrog uradili. FOTO: FK Crvena zvezda Pravo na obećavajući, ali ne i… »
Mijatović: Već mislim o punoj Marakani
Sportski žurnal 10.07.2023
Mladi fudbaler Crvene zvezde uzbuđen zbog igranja u Ligi šampiona. Mladi fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović izjavio je da je srećan što će crveno-beli naredne sezone igrati u Ligi šampiona. - Odlično radimo, svi smo maksimalno fokusirani i… »
Zvezdini golmani za sada „bez posla”
Politika 10.07.2023
Raduje me što golmani nisu imali posla, što je posledica naših napada kroz presing, kaže trener Bahar posle pobede od 4:0 protiv Nefčija. – Stamenić se ustalio u početnoj postavi. Fudbaleri Crvene zvezde natavljaju dobre igre na „Pari kupu” u… »
Marakana gori: LJubimac navijača Zvezde opet oblači crveno-beli dres
CRVENA zvezda već ima respektabilan tim, ali Barak Bahar želi da bude popunjen na svim pozicijama. Izraelac želi nikada jače crveno-bele., pa je krenuo u misiju povratka ljubimca navijača šampiona Srbije. FOTO: FK Crvena zvezda Kako saznaje MaxBet… »
Vesti dana »
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu - najmanje 18 poginulih, traga se za više od 40 putnika
RTS pre 18 minutajoš 47 povezanih
Beogradski studenti danas kreću na dvodnevni marš prema Novom Sadu
Al Jazeera pre 1 satjoš 8 povezanih
Studenti započinju šetnju od Beograda do Novog Sada; Dačić: Pripadnici MUP-a će u potpunosti obezbeđivati trasu šetnje studenata
RTV pre 19 minutajoš 6 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Očekuje se oslobađanje osam talaca koje drži Hamas - troje Izraelaca i pet Tajlanđana
Euronews pre 48 minutajoš 4 povezane