Povezane vesti
Madona se oglasila prvi put posle hospitalizacije
Politika 10.07.2023
Pop pevačica Madona danas se prvi put oglasila nakon što je nedavno hospitalizovana zbog ozbiljne bakterijske infekcije, poručivši da je „na putu oporavka”. „Hvala vam na pozitivnoj energiji. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i… »
Madona se oglasila prvi put posle hospitalizacije
Vesti online 10.07.2023
Pop pevačica Madona danas se prvi put oglasila nakon što je nedavno hospitalizovana zbog ozbiljne bakterijske infekcije, poručivši da je “na putu oporavka”. – Hvala vam na pozitivnoj energiji. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i… »
Madona se oglasila prvi put nakon bolesti, otkrila da li će nastaviti turneju
N1 Info 10.07.2023
Poznata pop pevačica Madona prvi put se oglasila na društvenim mrežama nakon komplikacija zdravstvenog stanja. Madona je istakla da je u procesu oporavka, ali i da je primorana da odloži koncertnu turneju. „Hvala vam na pozitivnoj energiji… »
Oglasila se Madona prvi put nakon ozbiljnih zdravstvenih problema: „Moja prva misao kada sam se probudila u bolnici bila su…
Nova 10.07.2023
Pop ikona suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima usled bakterijske infekcije. Madona je zabrinula svoje fanove širom sveta kada se pojavila informacija da je pronađena bez svesti, nakon čega je bila u bolnici na odeljenju intenzivne nege… »
MADONA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE BLISKOG SUSRETA SA SMRĆU: Moja prva misao su bila moja deca (FOTO)
Dnevnik 10.07.2023
Pevačica i "kraljica popa" Madona (64) se oglasila prvi put od hospitalizacije, najavljujući fanovima da je donela tešku odluku. Naime, ona je rešila da odloži turneju do oktobra. U poruci fanovima objavljenoj u ponedeljak, Madona je napisala: "Moja… »
Oglasila se Madona Bila je na ivici smrti, evo šta je sad poručila
Alo 10.07.2023
Pop diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj nezi. Pop diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj nezi, a sada se oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako je… »
Madona se oglasila prvi put nakon bliskog susreta sa smrću : Pop diva otkrila kako se trenutno oseća (foto)
Večernje novosti 10.07.2023
POP diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj nezi, a sada se oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako je. Foto Instagram/madonna Kraljica popa rekla je u saopštenju objavljenom u ponedeljak da je "na… »
Madona prvi put u javnosti nakon što je izašla iz bolnice Bila je na ivici smrti, a evo kako sada izgleda (video)
Alo 10.07.2023
Krajem juna pevačica Madona pronađena je bez svesti nakon čega je hitno prebačena u bolnicu i smeštena na intenzivnu negu. Madona se srušila usled bakterijske infekcije koja je napala njen imuni sistem, a nakon nekoliko dana slavna pevačica… »
Vesti dana »
Strašno ubistvo u Novom Sadu: U kući pronađeno obezglavljeno telo žene, sumnja se da joj je sin odsekao glavu
Telegraf pre 24 satajoš 37 povezanih
Zelenski: Pregovori sa Rusijom mogući samo ukoliko Ukrajina ne bude sama u njima
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
RHMZ: Narednih dana temperaturne oscilacije, u sredu čak do 18 stepeni
Euronews pre 4 satijoš 29 povezanih
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 11 satijoš 21 povezana
Bez pogodaka u duelu Azerbejdžana i Estonije u Ligi nacija
Sportski žurnal pre 4 satijoš 26 povezanih