Povezane vesti

Deo opozicije neće da glasa za smenu Baste

Deo opozicije neće da glasa za smenu Baste

Politika 11.07.2023
Želim da se izvinim što smo mi iz JS napravili takvu grešku, takav čovek više nikad neće biti ne samo ministar nego ni član Jedinstvene Srbije, rekao je Dragan Marković Palma. Vlada je kolektivni organ s jasno definisanom državnom i nacionalnom… »
Smenjen ministar koji je pozivao da Srbija uvede sankcije Rusiji

Smenjen ministar koji je pozivao da Srbija uvede sankcije Rusiji

Slobodna Evropa 11.07.2023
Skupština Srbije izglasala je smenu ministra privrede Radeta Baste na sednici u utorak, 11. jula. Basta se kao ministar u Vladi Srbije zalagao za uvođenje sankcija Rusiji navodeći da Srbija plaća veliku cenu zbog njihovog neuvođenja. Srbija je jedna… »
Smenjen Rade Basta! Poslanici Narodne skupštine izglasali smenu ministra privrede

Smenjen Rade Basta! Poslanici Narodne skupštine izglasali smenu ministra privrede

Mondo 11.07.2023
Poslanici Narodne Skupštine izglasali su danas popodne smenu ministra privrede Radeta Baste. Poslanici Narodne Skupštine izglasali su danas popodne smenu ministra privrede Radeta Baste. Poslanici Narodne skupštine izglasali su danas smenu ministra… »
Skupština nastavlja raspravu o smeni ministra Radeta Baste

Skupština nastavlja raspravu o smeni ministra Radeta Baste

Danas 11.07.2023
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su raspravu o smeni ministra privrede Radeta Baste. Tokom jučerašnje rasprave većina opozicionih stranaka izjasnila se da neče glasati ni za ni protiv smene ministra, dok su poslanici Dveri najavili da će glasati… »
Rade Basta: Skupština da raspravlja o uvođenju sankcija Rusiji, a ne o mojoj smeni

Rade Basta: Skupština da raspravlja o uvođenju sankcija Rusiji, a ne o mojoj smeni

Pravda 11.07.2023
Ministar privrede Rade Basta ocenio je da Srbija mora jasno da se opredeli da li je iskrena na svom evropskom putu, a da pitanje uvođenja sankcija Rusiji mora da dođe na dnevni red skupštinskog zasedanja umesto rasprave o njegovoj smeni. Basta je za… »
Rade Basta: Umesto rasprave o mojoj smeni skupština treba da raspravlja o uvođenju sankcija Rusiji

Rade Basta: Umesto rasprave o mojoj smeni skupština treba da raspravlja o uvođenju sankcija Rusiji

Beta 11.07.2023
Ministar privrede Rade Basta ocenio je da Srbija mora jasno da se opredeli da li je iskrena na svom evropskom putu, a da pitanje uvođenja sankcija Rusiji mora da dođe na dnevni red skupštinskog zasedanja umesto rasprave o njegovoj smeni. Basta je za… »
Basta: Umesto o mojoj smeni, skupština da raspravlja o uvođenju sankcija Rusiji

Basta: Umesto o mojoj smeni, skupština da raspravlja o uvođenju sankcija Rusiji

Novi magazin 11.07.2023
Basta: Skupština treba da raspravlja o uvođenju sankcija Rusiji, a ne o mojoj smeni

Basta: Skupština treba da raspravlja o uvođenju sankcija Rusiji, a ne o mojoj smeni

Radio 021 11.07.2023
Ministar privrede Rade Basta ocenio je da Srbija mora jasno da se opredeli da li je iskrena na svom evropskom putu. Kako je rekao za list Danas, pitanje uvođenja sankcija Rusiji mora da dođe na dnevni red skupštinskog zasedanja umesto rasprave o… »
Basta: Umesto o mojoj smeni, Skupština da raspravlja o uvođenju sankcija Rusiji

Basta: Umesto o mojoj smeni, Skupština da raspravlja o uvođenju sankcija Rusiji

N1 Info 11.07.2023
Smena Baste na skupštinskom dnevnom redu: Odstupio u stavovima od vladajuće koalicije

Smena Baste na skupštinskom dnevnom redu: Odstupio u stavovima od vladajuće koalicije

Nova 11.07.2023
U zemlji koja je kandidat za članstvo u Evropskoj uniji i koja sa NATO održava zajedničke vojne vežbe, jedan ministar razrešava se dužnosti jer je za Zapad a ne za Rusiju. U Skupštini Radeta Bastu niko nije branio, odriče ga se čak i onaj čija… »
INTERVJU Rade Basta: Izdaja je teška reč, jedini sam ministar koji je razumeo proteste građana na ulicama

INTERVJU Rade Basta: Izdaja je teška reč, jedini sam ministar koji je razumeo proteste građana na ulicama

Danas 11.07.2023
Srbija mora jasno da se opredeli da li je iskrena na svom evropskom putu, a pitanje uvođenja sankcija Rusiji mora da dođe na dnevni red umesto smene jednog ministra privrede, jedinog koji se usudio da iznese svoj stav po ovom pitanju i stane u odbranu… »
Rade Basta, novi opozicionar ili potencijal za buduće koalicije sa SPS i SNS?

Rade Basta, novi opozicionar ili potencijal za buduće koalicije sa SPS i SNS?

Danas 10.07.2023
Dok se u Narodnoj skupštini vodi rasprava o razrešenju ministra privrede Radeta Baste koji je iz redova vladajuće koalicije izbačen zbog jasnog stava da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji, otvara se pitanje kako ubuduće javnost i ostatak opozicije… »

Vesti dana »