Povezane vesti
Jovana Brajović: Zbog posla sam botovala za SNS, vređala sam ljude i stid me je
Cenzolovka 11.07.2023
Jovana Brajović iz Surdulice, kako je sama ispričala našoj reporterki, bivši je član zvaničnog internet tima Srpske napredne stranke koji je lično vodio jedan državni sekretar. Brajović je, i po aktivnostima i po broju naloga bila njihov… »
Voja Žanetić o SNS botovima: Ta piramidalna politička štednja je dosegla maksimum profita
Danas 11.07.2023
Mislim da je ta piramidalna politička štednja dosegla maksimum profita, oni koji nisu zadovoljni profitima, oni prosto počinju da se svete „političkom Dafimentu“ koji im nije dao ono što očekuju, a drugima je dao kuće, „maseratije“, rekao… »
Taj „politički Dafiment“ će pući kao Jezda i Dafina: Voja Žanetić o botovima SNS
N1 Info 11.07.2023
Mislim da je ta piramidalna politička štednja dosegla maksimum profita, oni koji nisu zadovoljni profitima, oni prosto počinju da se svete "političkom Dafimentu" koji im nije dao ono što očekuju, a drugima je dao kuće, "maseratije", rekao je za N1… »
Internet vojska službenika partijskog interesa: Za državne pare „botuju“ za SNS
Nova 11.07.2023
Priča bivše SNS aktivistkinje Jovane Brajović je "najpotresnije svedočenje užasnog lica internet vojske Srpske napredne stranke". Međutim, ovaj problem nema samo SNS, već on postoji na nivou svih stranaka i potrebno je menjati sistem. Istovremeno… »
Službenici partijskog interesa: Za državne pare „botuju“ za SNS
N1 Info 11.07.2023
Priča bivše SNS aktivistkinje Jovane Brajović je "najpotresnije svedočenje užasnog lica internet vojske Srpske napredne stranke". Međutim, ovaj problem nema samo SNS, već on postoji na nivou svih stranaka i potrebno je menjati sistem. Istovremeno… »
„Zbog posla sam botovala za SNS, vređala ljude, stid me je“: Ispovest Jovane Brajović za N1
Danas 10.07.2023
Jovana Brajović iz Surdulice, kako je sama ispričala reporterki N1, bivši je član zvaničnog internet tima Srpske napredne stranke koji je lično vodio jedan državni sekretar. Brajović je, i po aktivnostima i po broju naloga bila njihov najaktivniji… »
Vesti dana »
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
Novi magazin pre 6 satijoš 32 povezane
Završen skup podrške Relji Stanojeviću: „Cilj je izvršiti pritisak na nadležne“
Novi magazin pre 4 satijoš 13 povezanih
Maksimalna kamata na stambene kredite ostaće pet odsto do kraja 2025.
RTV pre 3 satajoš 25 povezanih
Najmanje 22 Palestinca poginula u Gazi, u Libanu ponovo gađano predgrađe Bejruta
Novi magazin pre 52 minutajoš 23 povezane