Povezane vesti
Na niškoj Klinici za kardiohirurgiju i transplantaciju urađena je treća transplatacija bubrega u ovoj godini
Danas 11.07.2023
Na niškoj Klinici za kardiohirurgiju i transplantaciju urađena je transplatacija bubrega, treća po redu u ovoj godini, saopštio je direktor klinike dr Dragan Milić. Dr Milić je naveo da je majka Zlatica prošle sedmice donirala bubreg ćerki Violeti, iz… »
Aleksinčanka Zlatica donirala bubreg svojoj ćerki, operacija uspešno završena: Za njih brine tim od 40 ljudi
Telegraf 11.07.2023
U samoj intervenciji ali i postoperativnom toku učestvovao je tim od oko 40 ljudi. Treća uspešna transplantacija bubrega ove godine završena je prošle nedelje u Nišu, a direktor Klinike za kardiohirurgiju Dragan Milić je saopštio da će Violeta konačno… »
Vesti dana »

"Izgubio sam kontrolu" Prva izjava Darka Lazića nakon saobraćajne nezgode: "Video sam da Kaće nema pored mene"
Alo pre 0 minutajoš 76 povezanih

U Srbiju stižu kiša i zahlađenje Ristić dao preciznu prognozu za oktobar - evo gde će najviše pljuštati
Alo pre 25 minutajoš 26 povezanih

Đurić i Lavrov u UN: Potvrđena posvećenost jačanju saradnje i ruskoj podršci teritorijalnom integritetu Srbije
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih

Nije ni kročio na teren Marakane, a cela Evropa bruji o njemu: "Sa 17 je lider, traži ga Barselona"
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih

Tramp traži istragu UN o 'trostrukoj sabotaži' i poručuje: 'Sramota'
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih