Povezane vesti
Majka heroj: Geleri su joj pokidali noge dok je štitila svoje dete od NATO bombi, a danas joj je potrebna naša pomoć
Blic 11.07.2023
Bombardovanje Srbije 1999. godine Vesni Stojković (52) iz Vranja zauvek je promenilo život. I danas se seća kako je prolazila pored kasarne, kada je začula jaku detonaciju. U rukama je nosila ćerku Mariju koja je tada imala samo godinu i po dana… »
"Čula sam bombu i bacila se na svoju bebu": Vesna je majka heroj '99, a danas se muči da nabavi nove proteze
Telegraf 11.07.2023
"Živim sama, ćerka se udala, a ja sam na petom spratu bez lifta i komšije su sve starije", priča Vesna. Bombardovanje Srbije 1999. godine Vesni Stojković (52) iz Vranja zauvek je promenilo život. I danas se seća kako je prolazila pored kasarne… »
Vesti dana »

Vučić preti otkazima policajcima i tužiocima koji ne budu „štitili poredak“
Glas Zaječara pre 30 minutajoš 42 povezane

Sutra dan žalosti u Novom Sadu: Grđani se opraštaju od mladog Vukašina Crnčevića (19)
Kurir pre 3 satajoš 15 povezanih

N1 saznaje: Student iz Niša pušten na slobodu, bez odgovora MUP o broju privedenih
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih

Poginula cela porodica u ruskom napadu: Strašne scene sa lica mesta, povređena i beba (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih

Piksi otkrio ko će biti kapiten pred ključni meč Srbije, samo jedan fudbaler je siguran u prvoj postavi
Nova pre 19 minutajoš 14 povezanih