Повезане вести

Опасност таргетирања новинара: Из вербалног се лако рађа физичко насиље (ВИДЕО)

Опасност таргетирања новинара: Из вербалног се лако рађа физичко насиље (ВИДЕО)

Инсајдер 11.07.2023
Таргетирање, односно цртање мете учесницима јавног живота, по правилу, од вербалног насиља води физичком насиљу, Упркос бројним искуствима који о томе сведоче, јавно таргетирање постало је скоро свакодневно. Новинари су… »
И над ботом има бот: Ко се све придружио кампањи напредњака

Н1 Инфо 11.07.2023
Српска напредна странка је неколико дана ћутала на списак ботова који се појавио у јавности, да би на крају одговорила кампањом „и ја сам бот“. Сваког дана на Твитеру се појављују нови детаљи о припадницима разгранате мреже… »

Н1 Инфо 11.07.2023
Српска напредна странка је неколико дана ћутала на списак ботова који се појавио у јавности, да би на крају одговорила кампањом „и ја сам бот“. Сваког дана на Твитеру се појављују нови детаљи о припадницима разгранате мреже… »
Бакарец покренуо кампању „Да, ја сам бот“ – одговор на списак ботова СНС

Нова 11.07.2023
Посланик СНС Небојша Бакарец, након објављивања наводног списка напредњачких ботова, покренуо је на Твитеру тзв. контракампању под називом "Да, ја сам СНС бот", истакавши да се "поноси тиме" што је вероватно и њега опозиција… »
„Да, и ја сам бот!“: Контракампања Небојше Бакареца због списка СНС ботова

„Да, и ја сам бот!“: Контракампања Небојше Бакареца због списка СНС ботова

Данас 11.07.2023
Посланик Српске напредне странке Небојша Бакарец на Твитеру је започео својеврсну „контракампању“ као одговор на објављивање наводног списка напредњачких ботова. „Да, ја сам бот!“, поносно каже Бакарец. Бакарец пише да је… »

Н1 Инфо 11.07.2023
Посланик СНС Небојша Бакарец, након објављивања наводног списка напредњачких ботова, покренуо је на Твитеру тзв. контракампању под називом "Да, ја сам СНС бот", истакавши да се "поноси тиме" што је вероватно и њега опозиција… »
Колико је ботова заиста ангажовано у Србији?

Колико је ботова заиста ангажовано у Србији?

Време 11.07.2023
Друштво Друштвеним мрежама већ неколико дана уназад кружи списак од 14.000 наводних бот налога Српске напредне странке (СНС). Анализом објављене табеле са именима, презименима, округом и линковима ка профилима на Твитеру… »
Зеленовић: СНС ботови видео клиповима покушавају застрашивање

Зеленовић: СНС ботови видео клиповима покушавају застрашивање

Данас 11.07.2023
Коопредседник странке „Заједно“ Небојша Зеленовић рекао је данас да је на Твитер налогу једне од особа са списка ботова Српске напредне странке (СНС), који се пре неколико дана појавио у јавности, објављен видео којим се… »
Посланик СНС потврдио да је на списку ботова: Наставићемо то да радимо

Посланик СНС потврдио да је на списку ботова: Наставићемо то да радимо

Нови магазин 11.07.2023
Посланик Српске напредне странке (СНС) Милимир Вујадиновић, затражио је данас на седници Скупштине Србије да се заустави прогон 14.500 чланова СНС који се таргетирају на друштвеним мрежама као "ботови". Опозицију је назвао… »
Посланик и бот СНС-а: Наставићемо то да радимо

Посланик и бот СНС-а: Наставићемо то да радимо

Време 11.07.2023
Народна скупштина "Нема ту ништа скривено, јесмо, наставићемо то да радимо и ми и оних 14.500 људи", рекао је посланик Српске напредне странке (СНС) Милимир Вујадиновић за скупштинском говорницом. Посланик Српске напредне… »
Станислава Пак: Ботови служили за лажирање златног доба

Бета 11.07.2023
Бивша функционерка Српске напредне странке (СНС) и саветница за медије председника Србије Станислава Пак изјавила је данас да је 14.000 ботова имало за циљ да потврди виртуелну стварност која се већ годинама сервира путем… »
Посланик СНС Милимир Вујадиновић признао да је на списку ботова

Посланик СНС Милимир Вујадиновић признао да је на списку ботова

Данас 11.07.2023
Милимир Вујадиновић, посланик Српске наредне странке, затражио је са седнице Скупштине Србије од тужилаштва да утврди ко је политички налагодавац Драгана Видаковића Мрког који је јуче отворено са друштвених мрежа претио деци… »

Н1 Инфо 11.07.2023
Бивша функционерка Српске напредне странке (СНС) и саветница за медије председника Србије Станислава Пак изјавила је да је 14.000 ботова имало за циљ да потврди виртуелну стварност која се већ годинама сервира путем медија. Пак… »
Посланик СНС потврдио да је на списку ботова: Јесам и наставићемо то да радимо

Посланик СНС потврдио да је на списку ботова: Јесам и наставићемо то да радимо

Н1 Инфо 11.07.2023
Посланик Српске напредне странке Милимир Вујадиновић потврдио је да је његово име налази на списку ботова СНС који се појавио на друштвеним мрежама. „Било вам је мало па сте и ових дана на друштвене мреже избацили имена… »
Процурила имена из „Вучићеве интернет бригаде“ која трују Србију: Како регионални медији пишу о списку СНС ботова?

Процурила имена из „Вучићеве интернет бригаде“ која трују Србију: Како регионални медији пишу о списку СНС ботова?

Данас 11.07.2023
На друштвеним мрежама освануо је наводни списак на којем је више од 14.000 „бот“ налога Српске напредне странке где се налазе именима и презименима људи који стоје иза њих, као и места одакле су и линкови ка налозима иза којих… »
Посланик СНС признао да је на списку ботова: Нема ту ништа скривено, вама је то смешно, а породицама 14.500 људи није

Посланик СНС признао да је на списку ботова: Нема ту ништа скривено, вама је то смешно, а породицама 14.500 људи није

Нова 11.07.2023
Посланик Српске напредне странке Милимир Вујадиновић признао је да је он на листи ботова Српске напредне странке. Он је рекао да се врши прогон над 14.500 људи и на њихове породице тиме што су објављена имена оних који ботују… »
Посланик Вујадиновић потврдио да је на списку ботова СНС: Јесам, и наставићу то да радим

Посланик Вујадиновић потврдио да је на списку ботова СНС: Јесам, и наставићу то да радим

Радио 021 11.07.2023
Посланик СНС Милимир Вујадиновић потврдио је да је његово име налази на списку ботова те странке који се појавио на друштвеним мрежама. "Било вам је мало па сте и ових дана на друштвене мреже избацили имена насумично 14.500… »
Медији у региону о списку ботова: „Нападају оне који не деле Вучићево мишљење“

Медији у региону о списку ботова: „Нападају оне који не деле Вучићево мишљење“

Н1 Инфо 11.07.2023
Медији у региону преносе да Србију "потреса афера", пошто је на интернету процурео попис од 14.310 профила повезаних с владајућом Српском напредном странком на друштвеним мрежама Фејсбуку, Инстаграму, Твитеру и ТикТоку. На тим… »
Зорана Михајловић о списку ботова: Ја сам шокирана

Глас Зајечара 11.07.2023
На друштвеним мрежама освануо је наводни списак, на којем је више од 14.000 „бот“ налога Српске напредне странке, где се налазе именима и презименима људи који стоје иза њих, као и места одакле су и линкови ка налозима иза… »
Списак ботова: Таргетирање људи или (очекиван) одговор на дигитално насиље?

Списак ботова: Таргетирање људи или (очекиван) одговор на дигитално насиље?

Нова 11.07.2023
На интернету се недавно појавио списак више од 14.000 наводних бот налога Српске напредне странке на друштвеним мрежама, са именима и презименима људи који стоје иза њих и места одакле су. Шта је то ботовање и ко су људи који… »

Нови магазин 11.07.2023
На друштвеним мрежама освануо је наводни списак, на којем је више од 14.000 "бот" налога Српске напредне странке, где се налазе именима и презименима људи који стоје иза њих, као и места одакле су и линкови ка налозима иза… »

Н1 Инфо 11.07.2023
На друштвеним мрежама освануо је наводни списак, на којем је више од 14.000 "бот" налога Српске напредне странке, где се налазе именима и презименима људи који стоје иза њих, као и места одакле су и линкови ка налозима иза… »
Анализа списка СНС ботова, на „задатку“ 3162 особе, Крушевац највеће жариште, ту је и Нови Сад

Анализа списка СНС ботова, на „задатку“ 3162 особе, Крушевац највеће жариште, ту је и Нови Сад

Луфтика 11.07.2023
Портал Факе невс трагач објавио је анализу табеле ботова Српске напредне странке у нашој земљи. На интернету је пре неколико дана објављена табела у којој су побројани, како се наводи, сви ботови, уз име, презиме, округ, место… »
Процурила имена Вучићевих ботова који трују Србију

Процурила имена Вучићевих ботова који трују Србију

СЕЕбиз 11.07.2023
БЕОГРАД - Афера ботови потреса Србију. Према наводима београдског уредништва телевизије Н1, на интернету се појавио попис 14.310 профила владајуће Српске напредне странке на друштвеним мрежама Фацебооку, Инстаграму, Твиттеру и… »
Случај жене која је била СНС бот: Има их у свим странкама, седе по предузећима и ботују за наше паре

Случај жене која је била СНС бот: Има их у свим странкама, седе по предузећима и ботују за наше паре

Радио 021 11.07.2023
Прича бивше СНС активисткиње Јоване Брајовић је "најпотресније сведочење ужасног лица интернет војске Српске напредне странке". Међутим, овај проблем нема само СНС, већ он постоји на нивоу свих странака и потребно је мењати… »

Вести дана »