Povezane vesti
Vatrogasci i policija izvlačili dete zaključano u automobilu u Sremčici
N1 Info 11.07.2023
Zahvaljujući brzoj reakciji policije i vatrogasaca spašena je jedna beba koja je ostala zaključana u automobilu u Sremčici. „Želim da se zahvalim vatrogascima, policiji i svim divnim ljudima u prolazu na današnjoj reakciji da mi spasu bebu iz auta kada… »
DRAMA U SREMČICI: Vatrogasci i policija izvlačili bebu iz zaključanog automobila! Evo šta kaže majka deteta! Izbegnuta…
Dnevnik 11.07.2023
Zahvaljujući brzoj reakciji policije i vatrogasaca spašena je jedna beba koja je ostala zaključana u automobilu u Sremčici! „Želim da se zahvalim vatrogascima, policiji i svim divnim ljudima u prolazu na današnjoj reakciji da mi spasu bebu iz auta kada… »
Beba ostala zaključana u automobilu u Sremčici, njena majka se oglasila na društvenim mrežama
Nova 11.07.2023
Zahvaljujući brzoj reakciji policije i vatrogasaca spasena je jedna beba koja je ostala zaključana u automobilu u Sremčici! „Želim da se zahvalim vatrogascima, policiji i svim divnim ljudima u prolazu na današnjoj reakciji da mi spasu bebu iz auta kada… »
Beba ostala zaključana u užarenom autu u Sremčici! Majci se zatvorila brava, dete ostalo u kolima - lupali prozore!
Mondo 11.07.2023
Dete je izvučeno iz užarenog automobila u Sremčici, a ostalo je zaključano u kolima kada se majci zatvorila i automatski zaključala brava. Dete je izvučeno iz užarenog automobila u Sremčici, a ostalo je zaključano u kolima kada se majci zatvorila i… »
Vesti dana »
Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog skupe nafte
RTV pre 56 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Izrael pogodio nuklearni kompleks u Teheranu, Iran napada tankere u Ormuskom moreuzu i preti: "Zalivom će teći krv osvajača"
Nova pre 26 minutajoš 41 povezana
Vlada Srbije odala počast Zoranu Đinđiću na 23. godišnjicu atentata
In medija pre 46 minutajoš 61 povezana
Da li Evropa može biti mirna zbog sukoba na Bliskom istoku? Kako rat u Iranu stiže do granica Evrope i šta kaže NATO?
Euronews pre 1 satjoš 50 povezanih
Sunčano i toplo još nekoliko dana, a zatim stižu kiša, pljuskovi i zahlađenje
NIN pre 2 satajoš 29 povezanih