Повезане вести
Ватрогасци и полиција извлачили дете закључано у аутомобилу у Сремчици
Н1 Инфо 11.07.2023
Захваљујући брзој реакцији полиције и ватрогасаца спашена је једна беба која је остала закључана у аутомобилу у Сремчици. „Желим да се захвалим ватрогасцима, полицији и свим дивним људима у пролазу на данашњој реакцији да ми… »
ДРАМА У СРЕМЧИЦИ: Ватрогасци и полиција извлачили бебу из закључаног аутомобила! Ево шта каже мајка детета! Избегнута…
Дневник 11.07.2023
Захваљујући брзој реакцији полиције и ватрогасаца спашена је једна беба која је остала закључана у аутомобилу у Сремчици! „Желим да се захвалим ватрогасцима, полицији и свим дивним људима у пролазу на данашњој реакцији да ми… »
Беба остала закључана у аутомобилу у Сремчици, њена мајка се огласила на друштвеним мрежама
Нова 11.07.2023
Захваљујући брзој реакцији полиције и ватрогасаца спасена је једна беба која је остала закључана у аутомобилу у Сремчици! „Желим да се захвалим ватрогасцима, полицији и свим дивним људима у пролазу на данашњој реакцији да ми… »
Беба остала закључана у ужареном ауту у Сремчици! Мајци се затворила брава, дете остало у колима - лупали прозоре!
Мондо 11.07.2023
Дете је извучено из ужареног аутомобила у Сремчици, а остало је закључано у колима када се мајци затворила и аутоматски закључала брава. Дете је извучено из ужареног аутомобила у Сремчици, а остало је закључано у колима када… »
Вести дана »

"Научили смо да са Звездом можемо да играмо": Благојевић зна шта је фалило Партизану у дербију
Мондо пре 19 минутајош 82 повезане

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Извучени добитници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи": Славље у Старој Пазови, Зрењанину и Земуну
Блиц пре 2 сатајош 23 повезане

Радоњић за 38 секунди спаковао Звезди победу, Партизан се касно пробудио у дербију ВИДЕО
Нова пре 24 минутајош 62 повезане

ВИДЕО Пиромански хир на северу стадиона Партизана: Навијачи Звезде запалили столице пред крај дербија
Нова пре 49 минутајош 21 повезана