Повезане вести

Ватрогасци и полиција извлачили дете закључано у аутомобилу у Сремчици

Ватрогасци и полиција извлачили дете закључано у аутомобилу у Сремчици

Н1 Инфо 11.07.2023
Захваљујући брзој реакцији полиције и ватрогасаца спашена је једна беба која је остала закључана у аутомобилу у Сремчици. „Желим да се захвалим ватрогасцима, полицији и свим дивним људима у пролазу на данашњој реакцији да ми… »
ДРАМА У СРЕМЧИЦИ: Ватрогасци и полиција извлачили бебу из закључаног аутомобила! Ево шта каже мајка детета! Избегнута…

ДРАМА У СРЕМЧИЦИ: Ватрогасци и полиција извлачили бебу из закључаног аутомобила! Ево шта каже мајка детета! Избегнута…

Дневник 11.07.2023
Захваљујући брзој реакцији полиције и ватрогасаца спашена је једна беба која је остала закључана у аутомобилу у Сремчици! „Желим да се захвалим ватрогасцима, полицији и свим дивним људима у пролазу на данашњој реакцији да ми… »
Беба остала закључана у аутомобилу у Сремчици, њена мајка се огласила на друштвеним мрежама

Беба остала закључана у аутомобилу у Сремчици, њена мајка се огласила на друштвеним мрежама

Нова 11.07.2023
Захваљујући брзој реакцији полиције и ватрогасаца спасена је једна беба која је остала закључана у аутомобилу у Сремчици! „Желим да се захвалим ватрогасцима, полицији и свим дивним људима у пролазу на данашњој реакцији да ми… »
Беба остала закључана у ужареном ауту у Сремчици! Мајци се затворила брава, дете остало у колима - лупали прозоре!

Беба остала закључана у ужареном ауту у Сремчици! Мајци се затворила брава, дете остало у колима - лупали прозоре!

Мондо 11.07.2023
Дете је извучено из ужареног аутомобила у Сремчици, а остало је закључано у колима када се мајци затворила и аутоматски закључала брава. Дете је извучено из ужареног аутомобила у Сремчици, а остало је закључано у колима када… »

Вести дана »