Povezane vesti
Horor u belom potoku: Telo Italijana pronađeno pored puta, pored njega i pištolj
Blic 11.07.2023
Telo muškarca G.F. (68), italijanskog državljanina, pronađeno je danas pored puta u beogradskom naselju Beli Potok. Kako smo nezvanično saznali telo je pronađeno danas oko 10.25 sati, a pronašao ga je jedan prolaznik. - Telo je bilo pored puta, a… »
Misteriozna smrt Italijana u Beogradu! Ugledali telo pored puta, a pored njega pronašli još nešto - niko ne zna ko je!
Mondo 11.07.2023
Telo Italijana je pronađeno pored puta u Belom Potoku. Telo Italijana je pronađeno pored puta u Belom Potoku. Telo muškarca G.F. (68), italijanskog državljanina, pronađeno je danas pored puta u beogradskom naselju Beli Potok. Kako se nezvanično… »
Nađeno telo italijanskog državljanina: Sumnja se da je u pitanju samoubistvo
Telegraf 11.07.2023
O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo. Italijanski državljanin G.F. (68) nađen je mrtav u beogradskom naselju Beli Potok, potvrđeno je u policiji za "Telegraf.rs". Nezvanično, reč je o samoubistvo. Njegovo telo nađeno je u kanalu pored… »
Vesti dana »
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTV pre 55 minutajoš 43 povezane
Zašto se predsednički izbori u Americi održavaju baš utorkom?
Telegraf pre 41 minutajoš 40 povezanih
"Teraju me da nekom dam 10, a ni za 6 ne: Zna!" Prijatelj Vaska koji je stradao u Novom Sadu otkrio zašto je naučnik napustio Severnu Makedoniju: "Dao sam otkaz, bolje da životarim"
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Policija za 6 meseci 2 puta sprečila ubistvo luke Bojovića: "Vračarci" ga pratili u ulici gde živi, na Novom Beogradu otkrivena garaža sa arsenalom oružja
Blic pre 30 minutajoš 19 povezanih
Nikola Jokić stigao do 133. tripl-dabla u karijeri, lopta izašla iz koša u poslednjoj sekundi za pobedu Denvera (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih