Povezane vesti
Sličnost između današnjeg Vučićevog posta i premijerkinog o protestima
Vreme 11.07.2023
Politika Današnja poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Da, ja sam SNS bot“ je u istom provokativnom maniru kao post premijerke na kome je multiplicirala sebe Vučića i Malog ne bi li pokazala kako su slike velikog broja ljudi na protestima… »
Pronašli smo „botove“ sa Vučićevog Instagrama: Možete i vi da ih „preuzmete“ i platite
Nova 11.07.2023
Predsednik Srbije i sada već bivši lider Srpske napredne stranke Aleksnadar Vučić, pridružio se danas naprednjačkoj kampanji "Da, ja sam SNS bot" i tom prilikom objavio je slike modela. Međutim, ono što je zanimljivo, jeste to da su naprednjaci… »
„I ja sam bot SNS“: Vučić na spisak botova reagovao fotografijom ljudi koji ne postoje
Nova 11.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon objavljivanja navodnog spiska naprednjačkih botova, objavio je na Instagramu - "Da, ja sam SNS bot". Vučić je na svom profilu objavio generičku fotografiju na kojoj nisu prave osobe, nego modeli fotografskih… »
Vučić podelio: Da, i ja sam SNS bot
N1 Info 11.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelo je sliku na svom ličnom Instagram profilu u kojoj se, između ostalog, poručuje i "Da, ja sam SNS bot". Na postu, koji se sastoji od nekoliko fotografija na kojima nasmejani mladi ljudi jedu sendviče… »
Predsednik Srbije na Instagramu: Da, ja sam SNS bot
Novi magazin 11.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je danas na zvaničnom Instagram profilu (@avucic) fotografiju na kojoj piše "Da, ja sam SNS bot". Na fotografiji koju je podelio Vučić nalazi se više osoba, modela fotografskih agencija za takozvanu… »
Vesti dana »

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane

BLOG UŽIVO Studenti stigli do Višeg suda uoči suđenja Miliji Koldžiću za napad na studente FDU, ispred ulaza postavljena instalacija
Nova pre 57 minutajoš 14 povezanih

"Ja sam napravio čet, nisam video tog gubitnika u grupi": Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
Mondo pre 55 minutajoš 9 povezanih