Povezane vesti
Nik Kejv otkrio koje svoje pesme najviše voli: Dosta starih fanova se ne bi složilo sa njegovim izborom
Blic 11.07.2023
Australijski muzičar Nik Kejv ocenio je da je "Ghosteen" (2019) najbolji album, po bilo kom merilu, kog je ikada snimio njegov sastav Bed sids (The Bad Seeds), dok je pesma koju najviše voli "Sad Waters" sa "Your Funeral My Trial" (1986). - Plakao sam… »
Nik Kejv otkrio koju pesmu najviše voli i koji mu je najbolji album
Telegraf 11.07.2023
"Plakao sam zbog njene skliske lepote, kad sam je prvi put odsvirao mojoj tadašnjoj devojci Elizabet", naveo je Kejv. Australijski muzičar Nik Kejv (Nick Cave) ocenio je da je "Ghosteen" (2019) najbolji album, po bilo kom merilu, kog je ikada snimio… »
Vesti dana »
"Beogradski marš": Šetnja od 39 kilometara kroz Beograd na godišnjicu studentskog poziva na zborove
Insajder pre 12 minutajoš 15 povezanih
Avramović (RTV Kim) za Insajder: Mnogo nepoznanica oko dogovora o Zakonu o strancima na Kosovu, ovo je definitivno odlaganje problema
Insajder pre 1 satjoš 31 povezana
BLOG UŽIVO: Tramp tvrdi da je Iran poražen, Teheran preti odmazdom ako budu pogođeni njegovi objekti; Kac: Rat ulazi u odlučujuću fazu (FOTO)
Insajder pre 12 minutajoš 62 povezane
Sreća pogledala Partizan: Crno-beli preživeli nalete TSC-a i upisali trijumf na povratničkom debiju Srđana Blagojevića!
Hot sport pre 37 minutajoš 30 povezanih
Ambasadori Nemačke i Francuske u Prištini podržali dogovor o primeni Zakona o strancima
NIN pre 4 satijoš 28 povezanih