Povezane vesti
Žena tužila britanski MI5 zbog upozorenja da je navodno kineska špijunka
Politika 11.07.2023
Žena, za koju je britanska obaveštajna služba MI5 navela da je navodni kineski agent, tužila je tu agenciju u pokušaju da odbrani svoj ugled, preneo je danas Rojters. Kako navodi agencija, MI5 je u januaru prošle godine obavestila Ministarstvo… »
Žena tužila britanske obaveštajce: MI5 upozorovao da je navodno kineska špijunka
Telegraf 11.07.2023
Mi5 je tvrdio da je Kristin Li navodno kineski agent. Žena, za koju je britanska obaveštajna služba MI5 navela da je navodni kineski agent, tužila je tu agenciju u pokušaju da odbrani svoj ugled. Kako prenosi Rojrters, MI5 je u januaru prošle godine… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Teheran: Ormuz neće ostati otvoren ako SAD nastave blokadu; "Džerald Ford" uplovio u vode Bliskog istoka
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Očekuje nas velika promena nakon toplog i sunčanog vikenda: RHMZ najavljuje zahlađenje i padavine
Mondo pre 10 minutajoš 17 povezanih
Nagli rast indeksa na američkim berzama nakon otvaranja Ormuskog moreuza
Biznis.rs pre 20 minutajoš 18 povezanih
Počeo 39. Beogradski maraton: Po planu polumaraton i trka na deset kilometara, zatvoren deo centra grada
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 13 povezanih
Bolna noć za najvećeg šutera ikad: Kraj sna o plej-ofu i povreda zbog koje se svi pitaju da li je došao kraj dinastije
Nova pre 36 minutajoš 14 povezanih