Povezane vesti
"Ognjen je "flipnuo" kada je video šta radi sa Kengurom": Teška ispovest Noine cimerke Ane Marije
Telegraf 11.07.2023
"On je bio ljubomoran strašno, ludeo je kada bi vdeo šta radi sa Kengurom na Tik-toku, ja sam mislila da je Kengur okej, kada sam videla lajv, bila sam užasnuta" Noa Milivojev (18) sahranjena je danas u Kovilju na groblju Šanac uz zvuke trube i pesmu… »
Terao je nou da se drogira, a zbog jednog je ludeo! Drugarica otkrila detalje o ubici: "Pamtim poslednji susret sa njom"
Mondo 11.07.2023
Danas je sahranjena Noa Milivojev (18), a njena drugarica Marija je u velikoj ispovesti govorila o ubici i njihovom emotivnom odnosu. Danas je sahranjena Noa Milivojev (18), a njena drugarica Marija je u velikoj ispovesti govorila o ubici i njihovom… »
Vesti dana »

Pobednik farme je Kristijan Golubović! Osvojio glavnu nagradu, Peca zauzeo drugo mesto
Alo pre 5 satijoš 10 povezanih

Tramp na vojnoj paradi u Vašingtonu! Proslava 250 godina postojanja američke vojske - prisustvuje oko 200.000 ljudi, uz stroge mere bezbednosti (foto/video)
Kurir pre 8 minutajoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 8 satijoš 1 povezana