Povezane vesti
"Ognjen je "flipnuo" kada je video šta radi sa Kengurom": Teška ispovest Noine cimerke Ane Marije
Telegraf 11.07.2023
"On je bio ljubomoran strašno, ludeo je kada bi vdeo šta radi sa Kengurom na Tik-toku, ja sam mislila da je Kengur okej, kada sam videla lajv, bila sam užasnuta" Noa Milivojev (18) sahranjena je danas u Kovilju na groblju Šanac uz zvuke trube i pesmu… »
Terao je nou da se drogira, a zbog jednog je ludeo! Drugarica otkrila detalje o ubici: "Pamtim poslednji susret sa njom"
Mondo 11.07.2023
Danas je sahranjena Noa Milivojev (18), a njena drugarica Marija je u velikoj ispovesti govorila o ubici i njihovom emotivnom odnosu. Danas je sahranjena Noa Milivojev (18), a njena drugarica Marija je u velikoj ispovesti govorila o ubici i njihovom… »
Vesti dana »
U ovim delovima Srbije padaće celu noć; Bez struje 10.000 korisnika; Obustava saobraćaja do jutra FOTO/VIDEO
B92 pre 42 minutajoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 139 povezanih
Poslednje pojavljivanje Palme u javnosti! Pre samo 4 dana gostovao kod Jovane Joksimović, evo šta je rekao
Mondo pre 30 minutajoš 102 povezane
Portugal iznenadio Sloveniju: Nemačka na poslednjem mestu Grupe A u kvalifikacijama za EP
Euronews pre 1 satjoš 43 povezane