Povezane vesti
"Ognjen je "flipnuo" kada je video šta radi sa Kengurom": Teška ispovest Noine cimerke Ane Marije
Telegraf 11.07.2023
"On je bio ljubomoran strašno, ludeo je kada bi vdeo šta radi sa Kengurom na Tik-toku, ja sam mislila da je Kengur okej, kada sam videla lajv, bila sam užasnuta" Noa Milivojev (18) sahranjena je danas u Kovilju na groblju Šanac uz zvuke trube i pesmu… »
Terao je nou da se drogira, a zbog jednog je ludeo! Drugarica otkrila detalje o ubici: "Pamtim poslednji susret sa njom"
Mondo 11.07.2023
Danas je sahranjena Noa Milivojev (18), a njena drugarica Marija je u velikoj ispovesti govorila o ubici i njihovom emotivnom odnosu. Danas je sahranjena Noa Milivojev (18), a njena drugarica Marija je u velikoj ispovesti govorila o ubici i njihovom… »
Vesti dana »
Ministarka Mesarović se dva puta zahvalila Vučiću zbog struje: Tvrdi da se situacija u Srbiji nastala zbog snega stabilizuje
Nova pre 1 satjoš 44 povezane
Đedović Handanović: U toku ove nedelje biće isporučeno 85.000 tona nafte preko JANAF-a
Beta pre 24 minutajoš 26 povezanih
Tramp: SAD imaju pravo da deluju ako postoji pretnja, ne treba mi međunarodno pravo
NIN pre 59 minutajoš 54 povezane
Mladić (26) iz Svrljiga uhapšen u taksiju sa kesicom heroina
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 22 povezane