Povezane vesti
Đoković: Volim pritisak i znam da svi hoće moj skalp
Politika 11.07.2023
Srpski teniser Novak Đoković je nakon pobede protiv Andreja Rubljova i plasmana u polufinale Vimbldona, izjavio kako voli da igra pod velikim pritiskom, kao i činjenicu da svaki teniser sa ATP tura želi da mu "skine skalp". Đoković i Rubljov… »
Đoković: Biće sve teže i teže, razmišljam o sledećem meču, svi žele da me pobede
Sportski žurnal 11.07.2023
Đoković je u četvrtfinalu Vimbldona nadigrao Rubljova 4:6, 6:1, 6:4, 6:3. Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je večeras da je zadovoljan igrom na meču četvrtfinalu Vimbldona protiv Andreja Rubljova i dodao da već razmišlja o… »
Preokret Đokovića protiv Rubljova za polufinale Vimbldona
Radio sto plus 11.07.2023
“Čestitam Rubljovu na odličnom meču i turniru. On je već dugo u top 10 i to sve govori. Sviđa mi se kako sam danas igrao. Nadam se da ću uspeti to da ponovim i za nekoliko dana u polufinalu. Želim da pružim svoj najbolji tenis u samoj… »
Svi hoće da me pobede, ali ne dešava se! Novak Đoković nikad iskreniji na Vimbldonu, nije moglo bez pominjanja Federera!
Mondo 11.07.2023
Novak bez ustezanja rekao šta misli! Novak bez ustezanja rekao šta misli! Novak Đoković pobedio je i Andreja Rubljova na Vimbldonu i tim trijumfom u četvrtfinalu zakazao svoj polufinalni meč za petak protiv Italijana Janika Sinera. Nakon plasmana u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 32 povezane
Đoković saznao potencijalnog rivala - nepoznanica koja osvaja teniski svet
B92 pre 2 satajoš 28 povezanih
Povratak devedesetih: "Novosti" targetiraju studente zbog hrvatskog državljanstva
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
Vučević: Nastavnici koji ne budu želeli da predaju neće više raditi u prosveti
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih