Повезане вести

Ђоковићу није било свеједно да ово гледа: Шта уради Карлос Алкараз у четвртфиналу Вимблдона...

Ђоковићу није било свеједно да ово гледа: Шта уради Карлос Алкараз у четвртфиналу Вимблдона...

Вечерње новости 12.07.2023
ВИМБЛДОН 2023 је ушао у завшрницу, а данас се најбоље рангирани тенисер света, Карлос Алкараз, борио за пласман у полуфинале. И, иако је у претходним наступима имао појединих тешкоћа, изгледа да су оне остале у прошлости јер је… »
Комшија из Монте Карла, неостварени скијаш, „Гучијев“ манекен на Вимблдону, навијач Милана: Ко је Јаник Синер, Ђоковићев…

Комшија из Монте Карла, неостварени скијаш, „Гучијев“ манекен на Вимблдону, навијач Милана: Ко је Јаник Синер, Ђоковићев…

Данас 12.07.2023
Кад се у петак на Централном терену сретну други „рекет“ света Новак Ђоковић и Италијан Јаник Синер, осмопласирани на светској листи, биће то највећа разлика у годинама на мечу двојице полуфиналиста Вимблдона у доба… »
Новак Ђоковић, па пет места празно: Србинов импресивни рекорд против топ 10 играча

Новак Ђоковић, па пет места празно: Србинов импресивни рекорд против топ 10 играча

Вечерње новости 12.07.2023
НОВО полуфинале на Вимблдону, нови подаци за историју Новака Ђоковића. ФОТО: Тањуг/АП Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић је у четвртфиналу Вимблдона савладао Андреја Рубљова, седмог играча света. То му је донело… »
Нема места паници ако кола крену низбрдо: Ђоковић рекордер и кад изгуби у првом сету

Нема места паници ако кола крену низбрдо: Ђоковић рекордер и кад изгуби у првом сету

Данас 12.07.2023
У свом 400. мечу на турнирима за гренд слем Новак Ђоковић, други „рекет“ света, рекордер по броју титула с четири највећа међународна тениска такмичења (23), изборио се за улазак у полуфинале Вимблдона, а међу четири најбоља… »
"Не бих да звучим арогантно, али..." Новак Ђоковић сео са новинарима после пласмана у полуфинале Вимблдона и ово поручио

"Не бих да звучим арогантно, али..." Новак Ђоковић сео са новинарима после пласмана у полуфинале Вимблдона и ово поручио

Вечерње новости 11.07.2023
Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале Вимблдона, и то 12. пут у каријери, а онда решио да не "скрива карте". ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо, Ђоковић је победио Андреја Рубљова после преокрета, чиме је заказао дуел са Јаником… »
Федерер ово није ни сањао да ће да се деси! Новак Ђоковић стигао Роџеров рекорд и "разоткрио" какав је он, заправо

Федерер ово није ни сањао да ће да се деси! Новак Ђоковић стигао Роџеров рекорд и "разоткрио" какав је он, заправо

Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале Вимблдона, и то 12. пут у каријери, а тиме је исписао нову страницу тениске историје. ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо, Ђоковић је победио Андреја Рубљова после преокрета, чиме је изједначио… »
Ово је могао само да пожели! Новак Ђоковић пред неочекивано лакшим полуфиналом?!

Ово је могао само да пожели! Новак Ђоковић пред неочекивано лакшим полуфиналом?!

Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале Вимблдона, и то 12. пут у каријери, а тамо га чека ривал који се не може подичити баш великим победама на овом гренд слему, иако је на вимблдонској трави умео да намучи Нолета. ФОТО… »
"Знам ја да би они то хтели, али... Ето!" Новак Ђоковић пред Енглезима без длаке на језику: Баш сам скроман, зар не?

"Знам ја да би они то хтели, али... Ето!" Новак Ђоковић пред Енглезима без длаке на језику: Баш сам скроман, зар не?

Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале Вимблдона, и то 12. пут у каријери, па и не чуди његово задовољство. Сцреенсхот: РТС Подсетимо, Ђоковић је победио Андреја Рубљова после преокрета, након чега је овако почео да сумира… »
Синер се пласирао у своје прво гренд слем полуфинале

Синер се пласирао у своје прво гренд слем полуфинале

Данас 11.07.2023
Италијански тенисер Јаник Синер пласирао се данас у своје прво гренд слем полуфинале, пошто је у четвртфиналу Вимблдона победио Руса Романа Сафиулина са 6:4, 3:6, 6:2, 6:2. У мечу који је трајао два сата и 14 минута, 21-годишњи… »

Вести дана »