Повезане вести
Наредних дана очекујем састанак са Столтенбергом
Политика 12.07.2023
ПОЖАРЕВАЦ - Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да очекује да ће се наредних дана видети са генералним секретаром НАТО Јенсом Столтенбергом. "Ја сам јуче упутио званичан допис за сусрет. Очекујем да ћемо се видети… »
Вучић упутио захтев за сусрет са генералним секретаром НАТО
Слободна Европа 12.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 12. јула да је упутио званичан допис и захтев за сусрет са генералним секретаром НАТО Јенсом Столтенбергом. "Очекујем да се видимо наредних дана", рекао је Вучић. Тема разговора… »
Вучић: Упутио сам званични захтев за састанак са Столтембергом
Бета 12.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је упутио званични захтев за сусрет са генералним секретаром НАТО Јенсом Столтембергом, који је претходно рекао да је увек спреман за састанак са њим и изразио забринутост… »
Вести дана »
Протестном шетњом у Београду студенти Правног факултета обележили годишњицу почетка блокада
Слободна Европа пре 1 сатјош 26 повезаних
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 35 минутајош 40 повезаних
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 27 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 1 сатјош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане