Povezane vesti
Milanović: Srbija je dobrodošla u EU, a ima ih koji ne žele da priznaju Kosovo
Vesti online 12.07.2023
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović, koji prisustvuje NATO Samitu u Vilnjusu, izjavio je da je Srbija, što se njega tiče, dobrodošla u Evropsku uniju. “Odluke se donose bez znanja Hrvatske” “Po čemu Turska da, a Albanija ne?” Ukrajina dobila… »
Blic 12.07.2023
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović, koji prisustvuje NATO Samitu u Viljnusu, izjavio je da je Srbija, što se njega tiče, dobrodošla u Evropsku uniju. - Srbi moraju da odluče gde su, što se mene tiče, dobrodošli su, ali moraju da odluče gde su -… »
RTV 12.07.2023
VILJNUS - Predsednik Hrvatske Zoran Milanović, koji prisustvuje NATO Samitu u Viljnusu, izjavio je da je Srbija, što se njega tiče, dobrodošla u Evropsku uniju. "Srbi moraju da odluče gde su, što se mene tiče, dobrodošli su, ali moraju da odluče… »
Euronews 12.07.2023
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović, koji prisustvuje NATO Samitu u Viljnusu, izjavio je da je Srbija, što se njega tiče, dobrodošla u Evropsku uniju. "Srbi moraju da odluče gde su, što se mene tiče, dobrodošli su, ali moraju da odluče gde su"… »
Vesti dana »
BLOG Slavija utihnula, upaljena svetla na telefonima, zdravstveni radnici na skupu u Nišu
N1 Info pre 2 minutajoš 34 povezane
Vučić: Od Kruševca do Vrnjačke Banje za 15 minuta, Srbija se podigla iz pepela poput feniksa
RTV pre 1 satjoš 22 povezane
Četiri osobe poginule u padu helikoptera u jugozapadnoj Turskoj: Letelica udarila u sprat bolnice tokom uzletanja
NIN pre 4 satijoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 8 satijoš 1 povezana
Vozači, oprez! Očekuju se velike gužve na putevima: Na dve stvari obavezno obratite pažnju
Blic pre 48 minutajoš 17 povezanih