Povezane vesti

Razgovor glavnih obaveštajaca SAD i Rusije: Berns i Nariškin sat vremena pričali "šta da se radi sa Ukrajinom"

Razgovor glavnih obaveštajaca SAD i Rusije: Berns i Nariškin sat vremena pričali "šta da se radi sa Ukrajinom"

Blic 12.07.2023
Šef ruske spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin izjavio je danas da je krajem juna razgovarao sa svojim kolegom iz američke Centralne obaveštajne agencije /CIA/ Vilijamom Bernsom o tome "šta da se radi sa Ukrajinom", javio je TAS. Nariškin je… »
Nariškin potvrdio: Zvao me šef CIA - razmatrali "pregovore"

Nariškin potvrdio: Zvao me šef CIA - razmatrali "pregovore"

Pravda 12.07.2023
MOSKVA - Šef ruske spoljno-obaveštajne službe Sergej Nariškin obavio je krajem juna jednosatni telefonski razgovor sa šefom CIA Vilijamom Bernsom tokom kojeg su razmenili mišljenje o situaciji u Ukrajini. „Zaista je razgovor vođen krajem prošlog… »
Rusija i Ukrajina: Obuka ukrajinskih pilota na avionima F-16 počinje u avgustu, objavio Zelenski

Rusija i Ukrajina: Obuka ukrajinskih pilota na avionima F-16 počinje u avgustu, objavio Zelenski

Danas 12.07.2023
Dok se u Litvaniji održava samit NATO-a, na kojem je odlučeno da Ukrajina ipak ne dobije zeleno svetlo za ulazak u alijansu, ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski objavio je da u avgustu počinje obuka pilota na američkim lovcima F-16. Za to vreme… »
TASS: Šef ruske spoljne obaveštajne službe potvrdio da je krajem juna razgovarao sa šefom CIA

TASS: Šef ruske spoljne obaveštajne službe potvrdio da je krajem juna razgovarao sa šefom CIA

Danas 12.07.2023
Šef ruske Spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin imao je telefonski razgovor sa direktorom CIA Vilijamom Bernsom krajem juna, izvestila je u sredu ruska državna novinska agencija TASS, prenosi CNN. Nariškin je rekao, izvestio je TASS, da je… »
Šef ruske obaveštajne službe i direktor CIA razgovarali o Ukrajini

Šef ruske obaveštajne službe i direktor CIA razgovarali o Ukrajini

N1 Info 12.07.2023
Šef ruske spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin izjavio je u sredu da je krajem juna telefonski razgovarao sa kolegom iz CIA Vilijamom Bernsom o tome "šta učiniti sa Ukrajinom", prenosi ruska novinska agencija TASS. Prošlog meseca, Njujork… »
Nariškin: Sa Bernsom sam telefonom razgovarao šta da radimo sa Ukrajinom

Nariškin: Sa Bernsom sam telefonom razgovarao šta da radimo sa Ukrajinom

RTV 12.07.2023
MOSKVA - Direktor Ruske spoljne obaveštajne službe (SVR) Sergej Nariškin potvrdio je danas da je krajem juna imao telefonski razgovor sa direktorom američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijamom Bernsom tokom kojeg su njih dvojica… »

Vesti dana »