Povezane vesti
Četiri jednostavne stvari za srećan i uspešan život: Najbogatiji čovek na svetu ima savete zlata vredne
Mondo 12.07.2023
Džef Bezos, jedan od najbogatijih i najmoćnijih ljudi na svetu, otkrio je četiri ključne stvari koje će vam pomoći da budete uspešniji i srećniji. Džef Bezos, jedan od najbogatijih i najmoćnijih ljudi na svetu, otkrio je četiri ključne stvari koje će vam… »
4 životna pravila Džefa Bezosa za srećan i uspešan život
Danas 12.07.2023
Inteligencija je bitna, ali kao što je Bezos naučio kroz odrastanje sa svojim babom i dedom kada je imao 10 godina, sama inteligencija vas neće učiniti uspešnima. Evo priče koju je Bezos ispričao diplomcima Prinstona: Moj deda je vozio. A moja baba je… »
Bezos: Srećan i uspešan život svodi se na četiri jednostavne stvari
N1 Info 12.07.2023
Džef Bezos. Osnivač Amazona. Svemirski turista. Filantrop. Ali, osim njegovih godišnjih pisama deoničarima i povremenog učestvovanja na konferencijama, nije često u javnosti, Međutim, kada ponudi svoje lične perspektive, to privuče pažnju. Inc.com… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 65 povezanih
Nevreme napravilo haos u Priboju i Novoj Varoši: Jak grad tukao po selima, letina skoro potpuno uništena
Mondo pre 50 minutajoš 24 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 20 minutajoš 65 povezanih