Povezane vesti
Ljiljana Stjepanović svečano otvorila 5. Somborski filmski festival
Blic 12.07.2023
Sinoć je u prepunom Atrijumu Gradske kuće poznata srpska glumica Ljiljana Stjepanović svečano otvorila 5. Somborski filmski festival. - Nisam mogla da odolim pozivu moje mlade koleginice Vesne Šašić, direktorke našeg filmskog festivala, da dođem i… »
Ljiljana Stjepanovic otvorila 5. Somborski filmski festival
Telegraf 12.07.2023
"Veliko mi zadovoljstvo i čast što imam priliku da najavim početak 5. Somborskog filmskog festivala i prikazivanja filmova u ovom prelepom gradu", rekla je glumica. "Veliko mi zadovoljstvo i čast što imam priliku da najavim početak 5. Somborskog filmskog… »
LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA 5. SOMBORSKI FILMSKI FESTIVAL
Nedeljnik 12.07.2023
Foto: Slobodan Jotić „Veliko mi zadovoljstvo i čast što imam priliku da najavim početak 5. Somborskog filmskog festivala i prikazivanja filmova u ovom prelepom gradu, jednom od najlepših u Srbiji poznatom po pesnicima, slikarima, umetnicima, pogotovo što… »
Vesti dana »

"Idi pogledaj moje klipove na Jutjubu, pa se javi": Janis Adetokumbo javno spustio Šenguna posle prozivke
Mondo pre 5 minutajoš 49 povezanih

U Vojvodini večeras suvo, u ostalim delovima Srbije sa kišom ili lokalnim pljuskovima
RTV pre 10 minutajoš 65 povezanih

Poljoprivrednici uoči protesta: Svima nam je ugrožena egzistencija
Vesti online pre 6 satijoš 16 povezanih

Studenti PMF-a u blokadi: Policija 5. septembra u kampusu koristila opasan gas CN
NoviSad.com pre 35 minutajoš 21 povezana

Skener Zvezdinih rivala: Mbape za pobedu, penal spasao Seltik
Sport klub pre 40 minutajoš 28 povezanih