Повезане вести

Штепанек за Нова.рс о Новаку и „ферарију који је остао у гаражи“: За мене је то био шок, али сам био у праву

Штепанек за Нова.рс о Новаку и „ферарију који је остао у гаражи“: За мене је то био шок, али сам био у праву

Нова 12.07.2023
Мало је људи који познају каријеру Новака Ђоковића као што то зна Радек Штепанек. Био му је ривал на терену (13-1), постао му је пријатељ, а годинама касније и тренер. Сада је ментор једном од његових ривала. За Нова.рс је… »
„Плакао сам много у соби Вајде и Амановића“: Ђоковић проговорио о тренутку који му је преокренуо каријеру

„Плакао сам много у соби Вајде и Амановића“: Ђоковић проговорио о тренутку који му је преокренуо каријеру

Нова 12.07.2023
Постоје приче које никада не сазнамо и постоје оне које ће бити заувек актуелне. Једна од њих је напрасно оживела током овог Вимблдона и открио ју је сам Новак Ђоковић. Ђоковић је прегрмео још једну препреку на трави и са 4:6… »
ЂОКОВИЋ ОТКРИО ПРЕЛОМНИ МОМЕНАТ КАРИЈЕРЕ: Сећам се да сам плакао

ЂОКОВИЋ ОТКРИО ПРЕЛОМНИ МОМЕНАТ КАРИЈЕРЕ: Сећам се да сам плакао

Дневник 12.07.2023
Новак Ђоковић је након четвртфинала Вимблдона евоцирао сећања на једини меч на Грен слемовима који је изгубио након вођства од 2:0 у сетовима. То је било четвртфинале Ролан Гароса против Јиргена Мелцера још 2010. године, а Србин… »
Дан кад је Новак плакао код Вајде и Миљана у соби

Дан кад је Новак плакао код Вајде и Миљана у соби

Спорт клуб 12.07.2023
Година 2010, четвртфинале Ролан Гароса. Новак Ђоковић имао је два сета и брејк предности у дуелу са Јиргеном Мелцером. Изгубио је. Био је то једини пут да је Ђоковић испустио предност од 2-0 у сетовима, али била је то прекретница… »
Урадио је што нико никад није успео против Новака, сада за Нова.рс открио тајну и поручио: Нека ме Ђоковић води на вечеру

Урадио је што нико никад није успео против Новака, сада за Нова.рс открио тајну и поручио: Нека ме Ђоковић води на вечеру

Нова 12.07.2023
Јирген Мелцер је у каријери освојио пет титула, стигао је до осмог места на планети и полуфинала Ролан Гароса 2010. године. Ипак, њега се увек сете због једног сулудог податка који показује величину Новака Ђоковића. Управо је о… »

Вести дана »